Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAAD Brwinów Poland Alloces Force
532D1 Tactiek Poland Wing v3.5
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
51 gemiddelde waardering 58
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


10e minuut.
Sculli geeft de bal voor. Azadvətən probeert naar een medespeler te passen. Dmowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAD Brwinów - Poland Alloces Force 1:0

13e minuut.
Inworp. Domide met een snelle inworp. Ciemerych probeert de bal met de borst te controleren. Cywil rent richting de bal. Cywil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Minh Ðạt met een harde bal richting middenveld. Kokoška kopt de bal weg. Tlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən onderschept slim de pass. Azadvətən draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kokoška geeft een lange en hoge pass. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmowski maakt een afschuwelijke overtreding. Dmowski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pezzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide probeert naar een medespeler te passen. Cywil is nu in balbezit. Cywil haalt uit met een fantastische trap. Minh Ðạt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Sculli onderschept slim de pass. Tlen is nu in balbezit. Tlen geeft een lange en hoge pass. Teemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teemann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən verovert de bal door een tackle van achteren. Tlen begaat een overtreding. Azadvətən raakt geblesseerd tijdens het duel. Kokoška wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela geeft een hoge lob. Teemann rent richting de bal. Teemann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujalte passt de bal zonder na te denken. Brizuela met een sublieme pass. Teemann is nu in balbezit. Teemann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mesterházy verovert de bal door een tackle van achteren. Mesterházy geeft een lange en hoge pass. Cywil rent richting de bal. Cywil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAAD Brwinów - Poland Alloces Force 1:1

42e minuut.
Azadvətən heeft problemen om de bal te vangen. Tlen rent richting de bal. Azadvətən verovert de bal door een tackle van achteren. Azadvətən draait met de bal, schiet en ... Młynarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAD Brwinów - Poland Alloces Force 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAAD Brwinów 51%, Poland Alloces Force 49%.
SAAD Brwinów - Poland Alloces Force 2:1

53e minuut.
Domide geeft de bal voor. Teemann kopt de bal weg. Cywil rent richting de bal. Klungelig pakt Cywil de bal. Cywil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Szmigiel kopt de bal weg. Dmowski geeft een hoge lob. Cywil rent richting de bal. Cywil draait met de bal, schiet en ... Minh Ðạt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAAD Brwinów - Poland Alloces Force 2:2

65e minuut.
Mesterházy geeft een hoge lob. Inworp. Kokoška met de inworp. Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən draait met de bal, schiet en ... Młynarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Sculli geeft de bal voor. Jáger heeft problemen om de bal te vangen. Kokoška met een sublieme pass. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rajoy probeert naar een medespeler te passen. Sculli rent richting de bal. Azadvətən onderschept slim de pass. Azadvətən haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rajoy zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Mesterházy de bal. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek schiet op doel. Młynarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAD Brwinów - Poland Alloces Force 3:2

85e minuut.
Rajoy met een snelle inworp. Fabiánek is nu in balbezit. Szmigiel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fabiánek raakt geblesseerd tijdens het duel. Fabiánek neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAD Brwinów - Poland Alloces Force 4:2

89e minuut.
Domide passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pujalte de bal. Pujalte speelt de bal door. Teemann is nu in balbezit. Teemann haalt uit met een fantastische trap. Minh Ðạt bokst de bal weg. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAD Brwinów - Poland Alloces Force 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAAD Brwinów 49%, Poland Alloces Force 51%.
SAAD Brwinów - Poland Alloces Force 4:3