Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DA.Radom Krzywy Ryjec
442 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 45.2
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


7e minuut.
Rey met een sublieme pass. Carapelle probeert naar een medespeler te passen. Lepir met een sublieme pass. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - Krzywy Ryjec 1:0

9e minuut.
Lepir passt de bal in één keer door. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman passt de bal zonder na te denken. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DA.Radom - Krzywy Ryjec 1:1

22e minuut.
García Artime rent richting de bal. Kapa rent richting de bal. García Artime is nu in balbezit. García Artime haalt uit met een fantastische trap. Olszar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rey speelt de bal door. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime passt de bal zonder na te denken. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - Krzywy Ryjec 1:2

33e minuut.
Szymanowski geeft een hoge lob. Carapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapelle met een sublieme pass. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki passt de bal in één keer door. D`Heer probeert naar een medespeler te passen. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz draait met de bal, schiet en ... Ciorbea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DA.Radom - Krzywy Ryjec 2:2

45e minuut.
Kapa is nu in balbezit. Kapa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Poebing de bal. García Artime is nu in balbezit. García Artime haalt uit met een fantastische trap. Olszar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sudoł rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kenesei neemt de hoekschop. Mokrzycki maakt een snoekduik en kopt de bal. Olszar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA.Radom 70%, Krzywy Ryjec 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DA.Radom - Krzywy Ryjec 2:2

51e minuut.
Kapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapa passt de bal zonder na te denken. Szymanowski heeft problemen om de bal te vangen. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Marszczynkiewicz met een sublieme pass. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki met een sublieme pass. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Kenesei met een snelle inworp. Carapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapelle met een sublieme pass. Kapa rent richting de bal. Kapa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tsabadze speelt de bal door. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki passt de bal met de wreef. Popowicz rent richting de bal. Popowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
García Artime speelt de bal door. Zambrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ogierman zijn tegenspeler op de grond. Ogierman krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Lille geeft een lange en hoge pass. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki passt de bal zonder na te denken. García Artime rent richting de bal. García Artime haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kapa met een sublieme pass. Carapelle is nu in balbezit. Carapelle probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - Krzywy Ryjec 2:3

90e minuut.
Poebing passt de bal in één keer door. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tsabadze de bal. Tsabadze geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA.Radom 62%, Krzywy Ryjec 38%.
DA.Radom - Krzywy Ryjec 2:3