Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krzywy Ryjec DA.Radom
352 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 47.9
solide Schieten solide
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


1e minuut.
García Artime rent richting de bal. Mikucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Artime raakt geblesseerd tijdens het duel. Marszczynkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. García Artime rent richting de bal. García Artime draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - DA.Radom 1:0

3e minuut.
Szymanowski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kenesei geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. García Artime krijgt zijn hoofd ertegen. Majdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - DA.Radom 2:0

15e minuut.
Szymanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei begaat een overtreding. Szymanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szymanowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mikucki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Marszczynkiewicz passt de bal met de wreef. Oberhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser passt de bal met de wreef. Lambert rent richting de bal. Lambert draait met de bal, schiet en ... Ciorbea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Lambert passt de bal in één keer door. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bellec zal de hoekschop nemen. Lambert kopt de bal weg. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - DA.Radom 2:1

31e minuut.
Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Ogierman rent richting de bal. Ogierman passt de bal met de wreef. Oberhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Oberhauser rent richting de bal. Marszczynkiewicz onderschept slim de pass. Ogierman probeert naar een medespeler te passen. García Artime rent richting de bal. García Artime draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Ogierman met de inworp. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz speelt de bal door. García Artime is nu in balbezit. García Artime schiet op doel. Majdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ulusan geeft een hoge lob. Bellec kopt de bal weg. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser rent richting de bal. Oberhauser haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krzywy Ryjec - DA.Radom 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywy Ryjec 55%, DA.Radom 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krzywy Ryjec - DA.Radom 2:2

53e minuut.
Marszczynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Ulusan met de inworp. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki geeft een hoge lob. Ciorbea bokst de bal weg.

57e minuut.
Sudoł is nu in balbezit. Sudoł geeft de bal voor. Lambert is nu in balbezit. Lambert draait met de bal, schiet en ... Ciorbea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - DA.Radom 2:3

62e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki rent richting de bal. Lambert rent richting de bal. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - DA.Radom 2:4

66e minuut.
Szymanowski speelt de bal door. Lille bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert schiet op doel. Ciorbea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Lambert kopt de bal weg. Bellec rent richting de bal. Bellec speelt de bal door. Lambert heeft problemen om de bal te vangen. Lambert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lille geeft de bal voor. Mokrzycki kopt de bal weg. García Artime rent richting de bal. García Artime schiet op doel. Majdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - DA.Radom 3:4

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Majdan niet meer kan verder spelen. Olszar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Marzec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Juszczak de bal. Mikucki rent richting de bal. Mikucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - DA.Radom 3:5

82e minuut.
Klungelig pakt Peer de bal. García Artime rent richting de bal. García Artime passt de bal met de wreef. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywy Ryjec 57%, DA.Radom 43%.
Krzywy Ryjec - DA.Radom 3:5