Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catalunya FC KS LAJKONIK 2610
new Tactiek jańcia 2
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 49.5
formidabel Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Siffling bereikt de bal nog maar net als eerste. Siffling geeft een hoge lob. Yuanwei heeft problemen om de bal te vangen. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - KS LAJKONIK 2610 1:0

5e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghel speelt de bal door. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Winks geeft een lange en hoge pass. Skrobosz kopt de bal weg. Damian rent richting de bal. Walker onderschept slim de pass. Walker draait met de bal, schiet en ... Randall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ménesi heeft problemen om de bal te vangen. Ménesi passt de bal met de wreef. Gado rent richting de bal. Gado haalt uit met een fantastische trap. Vergueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catalunya FC - KS LAJKONIK 2610 1:1

13e minuut.
Gado is nu in balbezit. Skrobosz verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobosz speelt de bal door. Walker is nu in balbezit. Walker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Siffling probeert naar een medespeler te passen. Florenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira onderschept slim de pass. Mangabeira schiet op doel. Randall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - KS LAJKONIK 2610 2:1

16e minuut.
Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho geeft een lange en hoge pass. Florenzano rent richting de bal. Mangabeira onderschept slim de pass. Mangabeira draait met de bal, schiet en ... Randall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian passt de bal met de wreef. Winks heeft problemen om de bal te vangen. Mangabeira rent richting de bal. Mangabeira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walker rent richting de bal. Walker schiet op doel. Randall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - KS LAJKONIK 2610 3:1

18e minuut.
Damian met een sublieme pass. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker passt de bal zonder na te denken. Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sobociński passt de bal in één keer door. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker onderschept slim de pass. Walker geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Guzmán probeert de bal met de borst te controleren. Siffling onderschept slim de pass. Siffling passt de bal met de wreef. Walker rent richting de bal. Walker schiet op doel. Randall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Siffling passt de bal in één keer door. Damian rent richting de bal. Mangabeira verovert de bal door een tackle van achteren. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - KS LAJKONIK 2610 4:1

33e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán geeft een hoge lob. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrowski geeft de bal voor. Ramalho kan de bal niet met de borst controleren. Vergueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 41%, KS LAJKONIK 2610 59%.
Catalunya FC - KS LAJKONIK 2610 4:1

56e minuut.
Daar is Kantanista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantanista speelt de bal door. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Walker de bal. Walker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Gado de bal. Brown geeft de bal voor. Walker rent richting de bal. Walker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - KS LAJKONIK 2610 5:1

74e minuut.
Florenzano met een sublieme pass. Klungelig pakt Winks de bal. Gherghel verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghel geeft een lange en hoge pass. Walker springt en kopt de bal. Randall bokst de bal weg.

79e minuut.
Kantanista met een sublieme pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán met een sublieme pass. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sobociński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crisafulli komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siffling geeft een lange en hoge pass. Chorabik heeft problemen om de bal te vangen. Walker rent richting de bal. Walker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Mangabeira rent richting de bal. Mangabeira passt de bal zonder na te denken. Walker is nu in balbezit. Walker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - KS LAJKONIK 2610 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 42%, KS LAJKONIK 2610 58%.
Catalunya FC - KS LAJKONIK 2610 6:1