Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS LAJKONIK 2610 Catalunya FC
jańcia 2 Tactiek new
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 54.3
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Sieradzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brown is nu in balbezit. Chorabik onderschept slim de pass. Chorabik geeft de bal voor. Ménesi springt en kopt de bal. Magilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Brown speelt de bal door. Nos rent richting de bal. Nos passt de bal zonder na te denken. Walker is nu in balbezit. Walker schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bresca bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bresca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Florenzano met een snel genomen vrije trap. Ménesi kopt de bal weg. Uličný rent richting de bal. Uličný schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieradzki is nu in balbezit. Walker begaat een overtreding. Walker krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Gherghel probeert naar een medespeler te passen. Mangabeira rent richting de bal. Met opzet legt Guzmán zijn tegenspeler op de grond. Guzmán is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Skrobosz speelt de bal door. Sieradzki heeft problemen om de bal te vangen. Walker onderschept slim de pass. Walker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Randall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Sieradzki speelt de bal door. Zielonka rent richting de bal. Zielonka met een sublieme pass. Uličný bereikt de bal nog maar net als eerste. Uličný schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Siffling probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorabik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uličný is nu in balbezit. Uličný draait met de bal, schiet en ... Magilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Skrobosz is nu in balbezit. Bresca onderschept slim de pass. Bresca met een sublieme pass. Uličný rent richting de bal. Uličný draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ménesi heeft problemen om de bal te vangen. Laskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi verovert de bal door een tackle van achteren. Ménesi draait met de bal, schiet en ... Magilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - Catalunya FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 51%, Catalunya FC 49%.
KS LAJKONIK 2610 - Catalunya FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 66%, Catalunya FC 34%.
KS LAJKONIK 2610 - Catalunya FC 1:0