Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catalunya FC FC KSG Rokita
new Tactiek nowy system
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 50.5
excellent Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Skrobosz de bal onder controle te krijgen. Nibbler rent richting de bal. Nibbler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaraczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaraczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Libíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Libíček passt de bal met de wreef. Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski draait met de bal, schiet en ... Laskowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - FC KSG Rokita 0:1

10e minuut.
Shartava speelt de bal door. Nibbler is nu in balbezit. Nibbler passt de bal in één keer door. Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Siffling passt de bal met de wreef. Mangabeira rent richting de bal. Libíček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Libíček krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Nibbler passt de bal zonder na te denken. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski passt de bal zonder na te denken. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kantanista passt de bal met de wreef. Ramalho heeft problemen om de bal te vangen. Ramalho passt de bal met de wreef. Mangabeira rent richting de bal. Mangabeira haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Nibbler speelt de bal door. Walczewski rent richting de bal. Walczewski probeert naar een medespeler te passen. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Libíček probeert naar een medespeler te passen. Smutek rent richting de bal. Smutek passt de bal in één keer door. Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Avetyan is nu in balbezit. Gherghel rent richting de bal. Gherghel passt de bal met de wreef. Walker is nu in balbezit. Walker draait met de bal, schiet en ... Bilandžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Nibbler probeert naar een medespeler te passen. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski speelt de bal door. Smutek is nu in balbezit. Smutek schiet op doel. Magilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smutek is nu in balbezit. Smutek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - FC KSG Rokita 0:2

33e minuut.
Nibbler onderschept slim de pass. Nibbler passt de bal zonder na te denken. Libíček met een sublieme pass. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Brown heeft problemen om de bal te vangen. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brown krijgt een gele kaart. Smutek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Libíček komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Laskowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 54%, FC KSG Rokita 46%.
Catalunya FC - FC KSG Rokita 0:2

48e minuut.
Libíček probeert naar een medespeler te passen. Brown rent richting de bal. Smutek is nu in balbezit. Smutek haalt uit met een fantastische trap. Magilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

50e minuut.
Klungelig pakt Siffling de bal. Libíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Libíček geeft de bal voor. Jaraczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Magilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - FC KSG Rokita 0:3

53e minuut.
Nos geeft een lange en hoge pass. Mangabeira kopt de bal weg. Klungelig pakt de Ruiter de bal. Walker is nu in balbezit. Walker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - FC KSG Rokita 1:3

55e minuut.
Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz passt de bal zonder na te denken. Shartava speelt de bal door. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Magilla trapt de bal weg. Lenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Daar is Ułamek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siffling bereikt de bal nog maar net als eerste. Siffling passt de bal zonder na te denken. Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira schiet op doel. Bilandžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Ramalho geeft een lange en hoge pass. Walker rent richting de bal. Nibbler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walker wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Ułamek verovert de bal door een tackle van achteren. Ułamek geeft een hoge lob. Walczewski met een sublieme pass. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski haalt uit met een fantastische trap. Magilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Shartava passt de bal zonder na te denken. Nibbler speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Siffling de bal onder controle te krijgen. Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Gherghel passt de bal met de wreef. Siffling met een sublieme pass. Nos speelt de bal door. Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bilandžija bokst de bal weg.

90e minuut.
Kantanista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Libíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Libíček passt de bal in één keer door. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 62%, FC KSG Rokita 38%.
Catalunya FC - FC KSG Rokita 1:3