Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DA.Radom SAAD Brwinów
433 Tactiek 532D1
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 50.8
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Gorban` verovert de bal door een tackle van achteren. Gorban` probeert naar een medespeler te passen. Marzec geeft de bal voor. Mikucki maakt een snoekduik en kopt de bal. Minh Ðạt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Azadvətən kopt de bal weg. Szymanowski rent richting de bal. Fabiánek verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap. Majdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - SAAD Brwinów 0:1

8e minuut.
Lepir rent richting de bal. Kokoška bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoška passt de bal zonder na te denken. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sudoł kopt de bal weg. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - SAAD Brwinów 0:2

13e minuut.
Azadvətən kopt de bal weg. Rajoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajoy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fabiánek de bal. Fabiánek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lepir met een sublieme pass. Bellec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellec passt de bal in één keer door. Lambert rent richting de bal. Lambert draait met de bal, schiet en ... Minh Ðạt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Fabiánek passt de bal in één keer door. Rajoy rent richting de bal. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap. Majdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən schiet op doel. Paal! Majdan probeert wanhopig de bal te grijpen. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Jáger onderschept slim de pass. Bellec kan de bal niet met de borst controleren. Bellec met een sublieme pass. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert schiet op doel. Minh Ðạt bokst de bal weg. Lepir bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lepir bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Sudoł probeert de bal aan de voet te houden. Majdan probeert naar een medespeler te passen. Rajoy probeert naar een medespeler te passen. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Randacciu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rajoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Gorban` passt de bal in één keer door. Rajoy is nu in balbezit. Rajoy passt de bal met de wreef. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Poebing de bal. Azadvətən is nu in balbezit. Kokoška met een sublieme pass. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - SAAD Brwinów 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA.Radom 68%, SAAD Brwinów 32%.
DA.Radom - SAAD Brwinów 0:3

47e minuut.
Sudoł passt de bal zonder na te denken. Rajoy rent richting de bal. Rajoy speelt de bal door. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lambert heeft problemen om de bal te vangen. Jáger verovert de bal door een tackle van achteren. Jáger geeft een hoge lob. Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Randacciu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajoy met de inworp. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Gorban` geeft een hoge lob. Inworp. Poebing met de inworp. Lambert rent richting de bal. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Marzec passt de bal met de wreef. Adamus is nu in balbezit. Lepir onderschept slim de pass. Lepir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Azadvətən heeft problemen om de bal te vangen. Pezzo rent richting de bal. Pezzo passt de bal met de wreef. Fabiánek heeft problemen om de bal te vangen. Fabiánek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Szymanowski geeft de bal voor. Pezzo rent richting de bal. Pezzo passt de bal zonder na te denken. Azadvətən is nu in balbezit. Azadvətən draait met de bal, schiet en ... Majdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Adamus rent richting de bal. Adamus geeft de bal voor. Poebing kopt de bal weg. Lambert rent richting de bal. Lambert draait met de bal, schiet en ... Minh Ðạt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA.Radom 56%, SAAD Brwinów 44%.
DA.Radom - SAAD Brwinów 0:3