Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS LAJKONIK 2610 Beer Team Niebuszewo
jańcia 2 Tactiek podst
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
52.1 gemiddelde waardering 52.4
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Zielonka passt de bal in één keer door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán met een sublieme pass. Piotrowski geeft een hoge lob. Ménesi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Spisz rent richting de bal. Spisz passt de bal met de wreef. Nowacki rent richting de bal. Nowacki geeft een hoge lob. Spisz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Chełchowski is nu in balbezit. Chełchowski geeft een lange en hoge pass. Camejo is nu in balbezit. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Randall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - Beer Team Niebuszewo 0:1

31e minuut.
Uličný heeft problemen om de bal te vangen. Karlson onderschept slim de pass. Karlson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wichura de bal. Wichura geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ménesi is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ménesi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS LAJKONIK 2610 - Beer Team Niebuszewo 1:1

35e minuut.
Díaz probeert naar een medespeler te passen. Riobó rent richting de bal. Riobó passt de bal met de wreef. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 51%, Beer Team Niebuszewo 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS LAJKONIK 2610 - Beer Team Niebuszewo 1:1

46e minuut.
de Lara komt het veld opgelopen. Cedermas komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Huân passt de bal in één keer door. Cedermas is nu in balbezit. Camejo rent richting de bal. Camejo schiet op doel. Randall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - Beer Team Niebuszewo 1:2

67e minuut.
Piotrowski passt de bal in één keer door. Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal met de wreef. de Lara is nu in balbezit. de Lara draait met de bal, schiet en ... Kruczkowski bokst de bal weg.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cedermas stond buitenspel. Florenzano neemt vlug de vrije trap. Daar is Chełchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Lara is nu in balbezit. de Lara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Uličný geeft een hoge lob. Bartkowiak heeft problemen om de bal te vangen. de Lara rent richting de bal. de Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS LAJKONIK 2610 - Beer Team Niebuszewo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 39%, Beer Team Niebuszewo 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS LAJKONIK 2610 - Beer Team Niebuszewo 2:2