Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beer Team Niebuszewo KS LAJKONIK 2610
podst Tactiek jańcia 2
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 51.9
formidabel Schieten solide
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Cedermas rent richting de bal. Florenzano begaat een overtreding. Cedermas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nowacki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Camejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bartkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán onderschept slim de pass. Guzmán passt de bal in één keer door. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. Kruczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ménesi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bartkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Bartkowiak geeft een hoge lob. Riobó kopt de bal weg. Cedermas is nu in balbezit. Cedermas draait met de bal, schiet en ... Randall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Riobó met een sublieme pass. Cedermas is nu in balbezit. Cedermas passt de bal in één keer door. Camejo rent richting de bal. Camejo schiet op doel. Randall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Winks is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bresca kopt de bal weg. Uličný speelt de bal door. Chełchowski is nu in balbezit. Chełchowski geeft de bal voor. Cedermas springt en kopt de bal. Randall bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Team Niebuszewo 48%, KS LAJKONIK 2610 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beer Team Niebuszewo - KS LAJKONIK 2610 0:0

50e minuut.
Riobó geeft een lange en hoge pass. Sieradzki heeft problemen om de bal te vangen. Nowacki probeert naar een medespeler te passen. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - KS LAJKONIK 2610 1:0

62e minuut.
Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichev begaat een overtreding. Chorabik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sieradzki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bartkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ménesi rent richting de bal. Ménesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichev geeft de bal voor. Cedermas probeert de bal met de borst te controleren. Randall bokst de bal weg.

69e minuut.
Wichura speelt de bal door. Nowacki is nu in balbezit. Nowacki geeft een lange en hoge pass. Cedermas maakt een snoekduik en kopt de bal. Randall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - KS LAJKONIK 2610 2:0

73e minuut.
Guzmán passt de bal zonder na te denken. Zielonka speelt de bal door. Chorabik is nu in balbezit. Uličný bereikt de bal nog maar net als eerste. Uličný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Chełchowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Florenzano de bal. Cedermas is nu in balbezit. Cedermas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - KS LAJKONIK 2610 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Team Niebuszewo 61%, KS LAJKONIK 2610 39%.
Beer Team Niebuszewo - KS LAJKONIK 2610 3:0