Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DA.Radom FC KSG Rokita
433 Tactiek nowy system
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 50.3
solide Schieten goed
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Lambert geeft een lange en hoge pass. Shartava speelt de bal door. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - FC KSG Rokita 0:1

8e minuut.
Nibbler is nu in balbezit. Nibbler passt de bal zonder na te denken. Randacciu speelt de bal door. Smutek is nu in balbezit. Smutek schiet op doel. Majdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Randacciu geeft een lange en hoge pass. Libíček kopt de bal weg. Marzec speelt de bal door. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Randacciu geeft een hoge lob. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert passt de bal zonder na te denken. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Libíček speelt de bal door. Walczewski rent richting de bal. Walczewski passt de bal met de wreef. Smutek is nu in balbezit. Smutek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Daar is Zubchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Shartava verovert de bal door een tackle van achteren. Shartava geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ułamek kopt de bal weg. Smutek rent richting de bal. Met opzet legt Randacciu zijn tegenspeler op de grond. Randacciu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA.Radom 63%, FC KSG Rokita 37%.
DA.Radom - FC KSG Rokita 0:1

47e minuut.
Pesel met een snelle inworp. Oberhauser is nu in balbezit. Oberhauser geeft een hoge lob. Mikucki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DA.Radom - FC KSG Rokita 1:1

53e minuut.
Szymanowski onderschept slim de pass. Szymanowski met een sublieme pass. Mikucki rent richting de bal. Lambert is nu in balbezit. Lambert schiet op doel. Bilandžija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - FC KSG Rokita 2:1

63e minuut.
Marzec probeert naar een medespeler te passen. Oberhauser met een sublieme pass. Mikucki rent richting de bal. Mikucki draait met de bal, schiet en ... Bilandžija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - FC KSG Rokita 3:1

67e minuut.
Bilandžija trapt de bal weg van het doel. Marzec speelt de bal door. Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - FC KSG Rokita 4:1

77e minuut.
Szymanowski probeert naar een medespeler te passen. Lambert is nu in balbezit. Lambert met een sublieme pass. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - FC KSG Rokita 5:1

82e minuut.
Lambert is nu in balbezit. de Ruiter is nu in balbezit. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA.Radom 41%, FC KSG Rokita 59%.
DA.Radom - FC KSG Rokita 5:1