Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KSG Rokita DA.Radom
nowy system Tactiek 433
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten very good
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek passt de bal zonder na te denken. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaraczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Marzec probeert naar een medespeler te passen. Lambert is nu in balbezit. Lambert speelt de bal door. Mikucki rent richting de bal. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - DA.Radom 0:1

15e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert passt de bal in één keer door. Marzec met een sublieme pass. Mikucki rent richting de bal. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Smutek passt de bal in één keer door. Shartava rent richting de bal. Shartava probeert naar een medespeler te passen. Smutek is nu in balbezit. Smutek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Avetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellec onderschept slim de pass. Bellec probeert naar een medespeler te passen. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert schiet op doel. Bilandžija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mikucki rent richting de bal. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - DA.Radom 0:2

21e minuut.
Nibbler met een sublieme pass. Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski passt de bal in één keer door. Smutek is nu in balbezit. Smutek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Libíček met een sublieme pass. Smutek is nu in balbezit. Smutek passt de bal met de wreef. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Marzec onderschept slim de pass. Marzec geeft de bal voor. Mikucki rent richting de bal. Mikucki draait met de bal, schiet en ... Bilandžija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Walczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellec verovert de bal door een tackle van achteren. Bellec met een sublieme pass. Mikucki heeft problemen om de bal te vangen. Mikucki draait met de bal, schiet en ... Bilandžija bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - DA.Radom 0:3

42e minuut.
Marzec passt de bal in één keer door. Zubchenko is nu in balbezit. Libíček maakt een afschuwelijke overtreding. Libíček krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KSG Rokita 42%, DA.Radom 58%.
FC KSG Rokita - DA.Radom 0:3

51e minuut.
Oberhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser passt de bal met de wreef. Lambert is nu in balbezit. Lambert schiet op doel. Bilandžija werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Shartava probeert de bal aan de voet te houden. Marzec rent richting de bal. Marzec passt de bal in één keer door. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Zubchenko probeert naar een medespeler te passen. Oberhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser passt de bal in één keer door. Ulusan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulusan geeft de bal voor. Bilandžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Shartava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smutek is nu in balbezit. Met opzet legt Zubchenko zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zubchenko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zubchenko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Smutek raakt geblesseerd tijdens het duel. Smutek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Shartava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shartava geeft de bal voor. Walczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - DA.Radom 1:3

68e minuut.
Libíček speelt de bal door. Szymanowski rent richting de bal. Smutek onderschept slim de pass. Smutek draait met de bal, schiet en ... Majdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - DA.Radom 2:3

71e minuut.
Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ruiter onderschept slim de pass. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Sudoł passt de bal in één keer door. Nibbler rent richting de bal. Nibbler passt de bal met de wreef. Shartava bereikt de bal nog maar net als eerste. Shartava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Marzec met een sublieme pass. Oberhauser heeft problemen om de bal te vangen. Ulusan rent richting de bal. Ulusan geeft een hoge lob. Mikucki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bellec kopt de bal weg. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cristancho zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cristancho moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cristancho schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Oberhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki rent richting de bal. Mikucki passt de bal zonder na te denken. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Marzec de bal. Nibbler rent richting de bal. Nibbler met een sublieme pass. Smutek rent richting de bal. Smutek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KSG Rokita 42%, DA.Radom 58%.
FC KSG Rokita - DA.Radom 2:3