Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catalunya FC SAAD Brwinów
new Tactiek 532D1
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 51.2
goed Schieten formidabel
solide Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Rajoy speelt de bal door. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek probeert naar een medespeler te passen. Azadvətən rent richting de bal. Azadvətən draait met de bal, schiet en ... Vergueiro bokst de bal weg.

6e minuut.
Rajoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzo passt de bal zonder na te denken. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Skrobosz is nu in balbezit. Fabiánek verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiánek met een sublieme pass. Azadvətən rent richting de bal. Azadvətən draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - SAAD Brwinów 0:1

20e minuut.
Ciemerych speelt de bal door. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek passt de bal met de wreef. Azadvətən is nu in balbezit. Azadvətən haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ciemerych onderschept slim de pass. Ciemerych speelt de bal door. Rajoy met een sublieme pass. Klungelig pakt Fabiánek de bal. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap. Vergueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rajoy passt de bal in één keer door. Skrobosz probeert de bal aan de voet te houden. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap. Vergueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - SAAD Brwinów 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 66%, SAAD Brwinów 34%.
Catalunya FC - SAAD Brwinów 0:2

47e minuut.
Ciemerych passt de bal in één keer door. Azadvətən is nu in balbezit. Azadvətən speelt de bal door. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Jáger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokoška is nu in balbezit. Kokoška geeft een lange en hoge pass. Azadvətən is nu in balbezit. Azadvətən haalt uit met een fantastische trap. Vergueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kokoška geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Azadvətən de bal. Azadvətən schiet op doel. Ramalho probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jáger geeft een hoge lob. Daar is Laskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - SAAD Brwinów 0:3

77e minuut.
Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych geeft een lange en hoge pass. Laskowski controleert de bal met de borst. Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - SAAD Brwinów 0:4

85e minuut.
Skrobosz is nu in balbezit. Azadvətən onderschept slim de pass. Azadvətən passt de bal zonder na te denken. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - SAAD Brwinów 0:5

86e minuut.
Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek onderschept slim de pass. Fabiánek speelt de bal door. Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən haalt uit met een fantastische trap. Vergueiro bokst de bal weg.

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vergueiro niet meer kan verder spelen. Magilla komt het veld opgelopen. Fabiánek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 70%, SAAD Brwinów 30%.
Catalunya FC - SAAD Brwinów 0:5