Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAAD Brwinów Catalunya FC
532D1 Tactiek new
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
49.5 gemiddelde waardering 53.7
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Nos speelt de bal door. Ciemerych geeft een hoge lob. Laskowski is nu in balbezit. Fabiánek onderschept slim de pass. Fabiánek schiet op doel. Magilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Walker is nu in balbezit. Walker met een sublieme pass. Pezzo speelt de bal door. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek schiet op doel. Magilla bokst de bal weg. Ramalho verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

4e minuut.
Gorban` passt de bal met de wreef. Rajoy speelt de bal door. Skrobosz rent richting de bal. Fabiánek verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiánek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Walker heeft problemen om de bal te vangen. Siffling speelt de bal door. Gherghel met een sublieme pass. Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira schiet op doel. Minh Ðạt bokst de bal weg. Daar is Walker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAD Brwinów - Catalunya FC 0:1

15e minuut.
Fabiánek onderschept slim de pass. Laskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek onderschept slim de pass. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap. Magilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAAD Brwinów - Catalunya FC 1:1

20e minuut.
Adamus geeft een lange en hoge pass. Jáger geeft de bal voor. Adamus probeert de bal aan de voet te houden. Walker rent richting de bal. Walker draait met de bal, schiet en ... Minh Ðạt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gorban` is nu in balbezit. Gorban` geeft een hoge lob. Inworp. Gherghel met een snelle inworp. Skrobosz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Minh Ðạt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Skrobosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrobosz geeft een hoge lob. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker draait met de bal, schiet en ... Minh Ðạt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Jáger geeft een lange en hoge pass. Laskowski rent richting de bal. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek draait met de bal, schiet en ... Magilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAD Brwinów - Catalunya FC 2:1

39e minuut.
Rajoy met een snelle inworp. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek passt de bal zonder na te denken. Azadvətən rent richting de bal. Azadvətən schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ramalho is nu in balbezit. Ramalho geeft een hoge lob. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira is nu in balbezit. Mangabeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAAD Brwinów - Catalunya FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAAD Brwinów 45%, Catalunya FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAAD Brwinów - Catalunya FC 2:2

63e minuut.
Ciemerych geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nos met de inworp. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown geeft een hoge lob. Minh Ðạt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Minh Ðạt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherghel met een snelle inworp. Mangabeira is nu in balbezit. Mangabeira draait met de bal, schiet en ... Minh Ðạt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Ciemerych probeert de bal met de borst te controleren. Nos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nos met een sublieme pass. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Brown geeft een lange en hoge pass. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoška schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kokoška krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Laskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiánek onderschept slim de pass. Skrobosz begaat een overtreding. Skrobosz krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Magilla trapt de bal weg. Gorban` kopt de bal weg. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAAD Brwinów 45%, Catalunya FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAAD Brwinów - Catalunya FC 2:2