Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beer Team Niebuszewo Krzywy Ryjec
podst Tactiek 352
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 46.5
formidabel Schieten goed
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


8e minuut.
Rey onderschept slim de pass. Nowacki is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nowacki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cedermas maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciorbea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Krzywy Ryjec 1:0

15e minuut.
Nowacki geeft de bal voor. Juszczak heeft problemen om de bal te vangen. Cedermas is nu in balbezit. Cedermas draait met de bal, schiet en ... Ciorbea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Krzywy Ryjec 2:0

28e minuut.
Klungelig pakt Riobó de bal. Kenesei rent richting de bal. Kenesei passt de bal zonder na te denken. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime schiet op doel. Kruczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kruczkowski trapt de bal weg. Huân kopt de bal weg. Klungelig pakt Juszczak de bal. Cedermas rent richting de bal. Cedermas draait met de bal, schiet en ... Ciorbea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Huân probeert naar een medespeler te passen. Riobó rent richting de bal. Riobó passt de bal zonder na te denken. Cedermas is nu in balbezit. Cedermas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kenesei met een sublieme pass. Kapa rent richting de bal. Kapa speelt de bal door. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki schiet op doel. Kruczkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Team Niebuszewo 49%, Krzywy Ryjec 51%.
Beer Team Niebuszewo - Krzywy Ryjec 2:0

51e minuut.
Rey probeert naar een medespeler te passen. Juszczak rent richting de bal. Juszczak geeft een lange en hoge pass. Camejo rent richting de bal. Camejo schiet op doel. Ciorbea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Nowacki de bal. Nowacki speelt de bal door. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel. Ciorbea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki speelt de bal door. Camejo rent richting de bal. Camejo schiet op doel. Ciorbea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cedermas is nu in balbezit. Cedermas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Krzywy Ryjec 3:0

69e minuut.
Nowacki rent richting de bal. Inworp. Nowacki met een snelle inworp. Palichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichev geeft een lange en hoge pass. Ciorbea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cedermas rent richting de bal. Cedermas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Krzywy Ryjec 4:0

85e minuut.
Klungelig pakt Kenesei de bal. Riobó rent richting de bal. Riobó speelt de bal door. Nowacki is nu in balbezit. Nowacki schiet op doel. Ciorbea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Team Niebuszewo 36%, Krzywy Ryjec 64%.
Beer Team Niebuszewo - Krzywy Ryjec 4:0