Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rycerze, którzy mówią Ni FC Torquay United
1 Tactiek 5-3-2 axa def
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 49.7
solid Schieten good
very good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczak met een sublieme pass. Bonzinho rent richting de bal. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Twierkowski rent richting de bal. Twierkowski passt de bal met de wreef. Tököli is nu in balbezit. Tököli draait met de bal, schiet en ... Zvoral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - FC Torquay United 1:0

6e minuut.
Oppizi rent richting de bal. Oppizi met een sublieme pass. Lustü rent richting de bal. Lustü haalt uit met een fantastische trap. Zvoral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - FC Torquay United 2:0

11e minuut.
Berić kopt de bal weg. Twierkowski heeft problemen om de bal te vangen. Twierkowski geeft een hoge lob. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü draait met de bal, schiet en ... Zvoral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Jans onderschept slim de pass. Jans geeft een hoge lob. Berić heeft problemen om de bal te vangen. Tököli is nu in balbezit. Tököli schiet op doel. Zvoral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Oppizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oppizi speelt de bal door. Berić probeert naar een medespeler te passen. Lustü rent richting de bal. Lustü haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Carrillo Pendas met een sublieme pass. Obermeier rent richting de bal. Śmieszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śmieszek krijgt een gele kaart. Obermeier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sałek komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Lustü rent richting de bal. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli passt de bal met de wreef. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sałek passt de bal in één keer door. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek geeft een lange en hoge pass. Carrillo Pendas geeft de bal voor. Troisio maakt een snoekduik en kopt de bal. Miękus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek met een sublieme pass. Tököli is nu in balbezit. Tököli draait met de bal, schiet en ... Zvoral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - FC Torquay United 3:0

34e minuut.
Szmek passt de bal zonder na te denken. Sałek is nu in balbezit. Sałek geeft een hoge lob. Troisio is nu in balbezit. Ochojski controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Twierkowski onderschept slim de pass. Twierkowski geeft de bal voor. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze, którzy mówią Ni 36%, FC Torquay United 64%.
Rycerze, którzy mówią Ni - FC Torquay United 3:0

46e minuut.
Huot komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Lustü passt de bal zonder na te denken. Twierkowski is nu in balbezit. Twierkowski passt de bal zonder na te denken. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli draait met de bal, schiet en ... Zvoral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Twierkowski probeert naar een medespeler te passen. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli probeert naar een medespeler te passen. Oppizi is nu in balbezit. Oppizi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Śmieszek kopt de bal weg. Ruder controleert de bal met de borst. Twierkowski speelt de bal door. Tököli is nu in balbezit. Tököli schiet op doel. Zvoral bokst de bal weg.

63e minuut.
Huot geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmek met een snelle inworp. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek geeft een lange en hoge pass. Miękus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Miękus speelt de bal door. Sałek kopt de bal weg. Twierkowski is nu in balbezit. Tököli rent richting de bal. Tököli draait met de bal, schiet en ... Zvoral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Twierkowski met een sublieme pass. Ruder bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppizi verovert de bal door een tackle van achteren. Oppizi geeft een hoge lob. Lustü krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - FC Torquay United 4:0

86e minuut.
Troisio heeft problemen om de bal te vangen. Huot rent richting de bal. Huot geeft een lange en hoge pass. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze, którzy mówią Ni 46%, FC Torquay United 54%.
Rycerze, którzy mówią Ni - FC Torquay United 4:0