Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Juventus Turyn Orzeł Ptaszkowa
4-1-2-3 Tactiek bbbbbb
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
52.8 gemiddelde waardering 36.5
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Szramka heeft problemen om de bal te vangen. Szramka passt de bal met de wreef. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez haalt uit met een fantastische trap. Knobel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Duff neemt vlug de vrije trap. Andronic kopt de bal weg. Celko rent richting de bal. Celko schiet op doel. Knobel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Orzeł Ptaszkowa 1:0

9e minuut.
Szramka onderschept slim de pass. Szramka geeft de bal voor. Vílchez kopt de bal weg. Celko rent richting de bal. Celko haalt uit met een fantastische trap. Knobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Maes verovert de bal door een tackle van achteren. Szramka probeert naar een medespeler te passen. Celko is nu in balbezit. Celko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Orzeł Ptaszkowa 2:0

15e minuut.
Auth rent richting de bal. Auth speelt de bal door. Celko is nu in balbezit. Celko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Smyła de bal onder controle te krijgen. Knobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andronic is nu in balbezit. Andronic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Auth bereikt de bal nog maar net als eerste. Auth met een sublieme pass. Szramka speelt de bal door. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko schiet op doel. Knobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Pintori geeft de bal voor. Klungelig pakt Żero de bal. MacInnes rent richting de bal. Żero verovert de bal door een tackle van achteren. Żero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Botić kopt de bal weg. Auth geeft de bal voor. Celko rent richting de bal. Celko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vílchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Auth speelt de bal door. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko haalt uit met een fantastische trap. Knobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic onderschept slim de pass. Andronic geeft een hoge lob. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez schiet op doel. Knobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 31%, Orzeł Ptaszkowa 69%.
F.C Juventus Turyn - Orzeł Ptaszkowa 2:0

46e minuut.
Celko verovert de bal door een tackle van achteren. Celko geeft de bal voor. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap. Knobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Orzeł Ptaszkowa 3:0

48e minuut.
Auth passt de bal zonder na te denken. Widarsson is nu in balbezit. Widarsson geeft een lange en hoge pass. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Celestini bereikt de bal nog maar net als eerste. Celestini geeft een lange en hoge pass. Gorzawski is nu in balbezit. Gorzawski geeft de bal voor. Żero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
MacInnes speelt de bal door. Żero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szramka. Szramka krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Pintori speelt de bal door. Fabri geeft een hoge lob. Daar is Iachetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vílchez rent richting de bal. Vílchez schiet op doel. Knobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Auth passt de bal zonder na te denken. Szramka rent richting de bal. Szramka passt de bal zonder na te denken. Celko rent richting de bal. Celko schiet op doel. Knobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vílchez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andronic heeft problemen om de bal te vangen. Andronic schiet op doel. Nacht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Celko is nu in balbezit. Celko haalt uit met een fantastische trap. Knobel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Orzeł Ptaszkowa 4:0

70e minuut.
Durinck komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Szramka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andronic met een sublieme pass. Auth is nu in balbezit. Auth geeft de bal voor. Knobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Orzeł Ptaszkowa 5:0

80e minuut.
Durinck probeert naar een medespeler te passen. Andronic is nu in balbezit. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Orzeł Ptaszkowa 6:0

81e minuut.
Fabri met een sublieme pass. MacInnes heeft problemen om de bal te vangen. MacInnes geeft een hoge lob. Celko rent richting de bal. Celko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Szramka probeert naar een medespeler te passen. Auth speelt de bal door. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Szramka kopt de bal weg. Smyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic schiet op doel. Knobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Orzeł Ptaszkowa 7:0

90e minuut.
Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic begaat een overtreding. Nacht raakt geblesseerd tijdens het duel. Smyła met een snel genomen vrije trap. Gorzawski rent richting de bal. Gorzawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Orzeł Ptaszkowa 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 38%, Orzeł Ptaszkowa 62%.
F.C Juventus Turyn - Orzeł Ptaszkowa 7:1