Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Zabrze insekty
over8000 +2def Tactiek pro wersja 2010
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 51.9
good Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen adequate


9e minuut.
Minkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise probeert naar een medespeler te passen. Eraković rent richting de bal. Eraković geeft de bal voor. Delura krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lapčević rent richting de bal. Delura verovert de bal door een tackle van achteren. Delura passt de bal zonder na te denken. Daar is Leszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Interisti geeft een lange en hoge pass. Uluoğuz is nu in balbezit. Uluoğuz passt de bal zonder na te denken. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński schiet op doel. Ameglio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Eraković is nu in balbezit. Derda onderschept slim de pass. Derda passt de bal zonder na te denken. Čilý geeft een hoge lob. Călin kopt de bal weg. Trastowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Jakobsen is nu in balbezit. Jakobsen geeft een hoge lob. Eraković rent richting de bal. Eraković geeft de bal voor. Leszczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Ameglio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Uluoğuz probeert naar een medespeler te passen. Leszczyński is nu in balbezit. Topolek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Topolek krijgt een gele kaart. Leszczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delura zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ameglio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Figueira geeft een lange en hoge pass. Leszczyński is nu in balbezit. Delura rent richting de bal. Delura draait met de bal, schiet en ... Ameglio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - insekty 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Zabrze 49%, insekty 51%.
Victoria Zabrze - insekty 1:0

46e minuut.
Conta komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Čilý geeft een hoge lob. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minkov krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Eraković kopt de bal weg. Figueira rent richting de bal. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Leszczyński de bal. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - insekty 2:0

52e minuut.
Topolek onderschept slim de pass. Topolek geeft de bal voor. Daar is Moise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minkov rent richting de bal. Minkov schiet op doel. Trastowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Derda is nu in balbezit. Eraković verovert de bal door een tackle van achteren. Eraković met een sublieme pass. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bocquet geeft een lange en hoge pass. Maher heeft problemen om de bal te vangen. Minkov rent richting de bal. Minkov haalt uit met een fantastische trap. Trastowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - insekty 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Zabrze 46%, insekty 54%.
Victoria Zabrze - insekty 2:1