Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Zabrze FC Gryńki
over8000 +2def Tactiek g3m
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 37.4
good Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen average


4e minuut.
Uluoğuz geeft de bal voor. Taiani is nu in balbezit. Met opzet legt Kuzera zijn tegenspeler op de grond. Kuzera krijgt een gele kaart. Taiani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuzera geeft een hoge lob. Taiani wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Jakobsen verovert de bal door een tackle van achteren. Jakobsen geeft de bal voor. Kuzera kan de bal niet met de borst controleren. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. Podlipski bokst de bal weg.

12e minuut.
Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. Frančák is nu in balbezit. Frančák geeft de bal voor. Taiani is nu in balbezit. Taiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Koukal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueira geeft de bal voor. Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiani schiet op doel. Podlipski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - FC Gryńki 1:0

24e minuut.
Jakobsen is nu in balbezit. Koukal onderschept slim de pass. Koukal passt de bal in één keer door. Gałązka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałązka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Koukal met een sublieme pass. Figueira is nu in balbezit. Figueira passt de bal zonder na te denken. Taiani is nu in balbezit. Taiani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Jakobsen onderschept slim de pass. Jakobsen geeft een lange en hoge pass. Kwiczy heeft problemen om de bal te vangen. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Podlipski met een sublieme pass. Uluoğuz is nu in balbezit. Uluoğuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mokrzycki geeft een hoge lob. Pinheiro is nu in balbezit. Gałązka verovert de bal door een tackle van achteren. Koukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Zabrze 38%, FC Gryńki 62%.
Victoria Zabrze - FC Gryńki 1:0

46e minuut.
Kwiczy met een sublieme pass. Klungelig pakt Gałczyński de bal. Leszczyński onderschept slim de pass. Leszczyński draait met de bal, schiet en ... Podlipski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Taiani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - FC Gryńki 2:0

76e minuut.
Podlipski trapt de bal weg. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira geeft een lange en hoge pass. Taiani is nu in balbezit. Taiani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Zabrze 40%, FC Gryńki 60%.
Victoria Zabrze - FC Gryńki 2:0