Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gryńki Nitro Zdanów
g3m Tactiek Ks
34% Balbezit 66%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 57.3
goed Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


7e minuut.
Mokrzycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barwiński. Barwiński krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Tokatçı probeert naar een medespeler te passen. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu passt de bal in één keer door. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kucab kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gałczyński de bal onder controle te krijgen. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy haalt uit met een fantastische trap. Podlipski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gryńki - Nitro Zdanów 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Călinescu de bal. Călinescu geeft de bal voor. Daar is Kwiczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirsoy rent richting de bal. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Barwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Barwiński passt de bal met de wreef. Galamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Călinescu probeert de bal aan de voet te houden. Tokatçı probeert naar een medespeler te passen. Bezunartea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezunartea geeft een hoge lob. Əmirsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Podlipski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Călinescu neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gryńki - Nitro Zdanów 0:2

26e minuut.
Tokatçı is nu in balbezit. Tokatçı geeft de bal voor. Barwiński rent richting de bal. Barwiński haalt uit met een fantastische trap. Podlipski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gryńki - Nitro Zdanów 0:3

29e minuut.
Rovine kopt de bal weg. Klungelig pakt Galamba de bal. Galamba geeft een lange en hoge pass. Əmirsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Podlipski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Călinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Călinescu geeft een hoge lob. Bezunartea rent richting de bal. Bezunartea geeft een hoge lob. Barwiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Galamba verovert de bal door een tackle van achteren. Galamba geeft de bal voor. Daar is Əmirsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gryńki - Nitro Zdanów 0:4

41e minuut.
Podlipski probeert naar een medespeler te passen. Wydrzyński is nu in balbezit. Galamba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galamba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gryńki 84%, Nitro Zdanów 16%.
FC Gryńki - Nitro Zdanów 0:4

52e minuut.
Podlipski met een harde bal richting middenveld. Mokrzycki kopt de bal weg. Klungelig pakt Gałczyński de bal. Barwiński onderschept slim de pass. Barwiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Gałczyński kopt de bal weg. Călinescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mokrzycki is nu in balbezit. Călinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Călinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Galamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Galamba met een sublieme pass. Bezunartea is nu in balbezit. Bezunartea geeft een lange en hoge pass. Barwiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tokatçı kopt de bal weg. Gałczyński speelt de bal door. Tokatçı probeert naar een medespeler te passen. Bezunartea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezunartea geeft een lange en hoge pass. Podlipski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gryńki - Nitro Zdanów 0:5

74e minuut.
Daar is Bezunartea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezunartea met een sublieme pass. Galamba rent richting de bal. Galamba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert de Jesús Silva de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy haalt uit met een fantastische trap. Podlipski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gryńki - Nitro Zdanów 0:6

80e minuut.
Bakuń geeft een hoge lob. Wydrzyński probeert de bal aan de voet te houden. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy geeft een hoge lob. Barwiński krijgt zijn hoofd ertegen. Podlipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Rovine probeert de bal met de borst te controleren. Wydrzyński is nu in balbezit. Wydrzyński probeert naar een medespeler te passen. Gałązka rent richting de bal. Gałązka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Rovine passt de bal zonder na te denken. Bezunartea is nu in balbezit. Bezunartea probeert naar een medespeler te passen. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gryńki 79%, Nitro Zdanów 21%.
FC Gryńki - Nitro Zdanów 0:6