Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BROWARY Nowe Miasto Wałbrzych
463 Tactiek 721
60% Balbezit 40%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.3 gemiddelde waardering 41.8
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Gusmão met een sublieme pass. Villás bereikt de bal nog maar net als eerste. Villás passt de bal in één keer door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Eftimie geeft de bal voor. Daar is Carvajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzdyra onderschept slim de pass. Bzdyra haalt uit met een fantastische trap. Liniowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Karpuzov heeft problemen om de bal te vangen. Prezado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prezado passt de bal zonder na te denken. Kroczek rent richting de bal. Kroczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Prezado rent richting de bal. Prezado geeft de bal voor. Klungelig pakt Matusiewicz de bal. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Laličić is nu in balbezit. Daar is Laličić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laličić met een sublieme pass. Bzdyra is nu in balbezit. Bzdyra draait met de bal, schiet en ... Liniowiecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 50%, Nowe Miasto Wałbrzych 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BROWARY - Nowe Miasto Wałbrzych 0:0

56e minuut.
Alvarado kopt de bal weg. Bzdyra rent richting de bal. Bzdyra passt de bal met de wreef. Laličić rent richting de bal. Laličić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Bảo de bal. Hoàng Bảo geeft een lange en hoge pass. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Nowe Miasto Wałbrzych 1:0

77e minuut.
Wędrowski passt de bal met de wreef. Wideradzki speelt de bal door. Laličić is nu in balbezit. Laličić geeft een hoge lob. Alvarado maakt een snoekduik en kopt de bal. Liniowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bzdyra rent richting de bal. Bzdyra schiet op doel. Liniowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Nowe Miasto Wałbrzych 2:0

78e minuut.
Kroczek met een sublieme pass. Daar is Karpuzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzdyra verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdyra haalt uit met een fantastische trap. Liniowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dayıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Posch kan de bal niet met de borst controleren. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Liniowiecki bokst de bal weg.

90e minuut.
Laličić geeft een lange en hoge pass. Bzdyra kopt de bal weg. Teletubiański rent richting de bal. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Nowe Miasto Wałbrzych 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 35%, Nowe Miasto Wałbrzych 65%.
FC BROWARY - Nowe Miasto Wałbrzych 3:0