Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pysiek Antoniew Unia Rędziny
barline Tactiek moja
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 42
redelijk Schieten solide
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


6e minuut.
Montiel is nu in balbezit. Dottarelli rent richting de bal. Dottarelli passt de bal in één keer door. Durczok is nu in balbezit. Durczok haalt uit met een fantastische trap. Negură verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Habowski passt de bal met de wreef. Donadei is nu in balbezit. Latos begaat een overtreding. Latos krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bouvier passt de bal met de wreef. Lonati is nu in balbezit. Lonati passt de bal zonder na te denken. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sesken is nu in balbezit. Sesken passt de bal in één keer door. Daar is Bugarín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habowski is nu in balbezit. Habowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Sesken geeft de bal voor. Bugarín is nu in balbezit. Bugarín geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Habowski de bal. Habowski draait met de bal, schiet en ... Livanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - Unia Rędziny 0:1

45e minuut.
Latos speelt de bal door. Lonati is nu in balbezit. Lonati met een sublieme pass. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pysiek Antoniew 53%, Unia Rędziny 47%.
FC Pysiek Antoniew - Unia Rędziny 0:1

46e minuut.
Lonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Dottarelli onderschept slim de pass. Dottarelli passt de bal zonder na te denken. Durczok is nu in balbezit. Durczok schiet op doel. Negură bokst de bal weg.

51e minuut.
Savuţă is nu in balbezit. Połubiński verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dottarelli. Dottarelli krijgt een gele kaart. Połubiński raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bouvier neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Habowski rent richting de bal. Habowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bugarín kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dottarelli de bal onder controle te krijgen. Górnicz met een sublieme pass. Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pysiek Antoniew - Unia Rędziny 1:1

59e minuut.
Donadei passt de bal met de wreef. Durczok rent richting de bal. Durczok passt de bal zonder na te denken. Habowski is nu in balbezit. Habowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bugarín geeft een hoge lob. Inworp. Latos met een snelle inworp. Połubiński rent richting de bal. Połubiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Negură geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donadei met de inworp. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz geeft een hoge lob. Negură bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Savuţă rent richting de bal. Habowski verovert de bal door een tackle van achteren. Habowski speelt de bal door. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sesken geeft de bal voor. Savuţă rent richting de bal. Lonati onderschept slim de pass. Lonati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - Unia Rędziny 1:2

87e minuut.
Durczok is nu in balbezit. Soja verovert de bal door een tackle van achteren. Soja geeft de bal voor. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski schiet op doel. Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Habowski is nu in balbezit. Habowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - Unia Rędziny 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pysiek Antoniew 57%, Unia Rędziny 43%.
FC Pysiek Antoniew - Unia Rędziny 1:3