Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunny Slope F. C. Czwartkowcy
Nowa Tactiek 541
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 35.8
redelijk Schieten slecht
matig Passen redelijk
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Daar is Bigos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak met een sublieme pass. Meise bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever rent richting de bal. Sever haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunny Slope F. C. 40%, Czwartkowcy 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sunny Slope F. C. - Czwartkowcy 0:0

77e minuut.
Ciocoiu geeft een lange en hoge pass. Bigos kopt de bal weg. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chwalony rent richting de bal. Sever onderschept slim de pass. Sever passt de bal in één keer door. Bigos rent richting de bal. Bigos schiet op doel. Orsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Adamiak speelt de bal door. Sever is nu in balbezit. Garavito is nu in balbezit. Sever onderschept slim de pass. Sever draait met de bal, schiet en ... Orsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Orsa met een sublieme pass. Adamiak kopt de bal weg. Marcial is nu in balbezit. Sever onderschept slim de pass. Sever schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunny Slope F. C. 30%, Czwartkowcy 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sunny Slope F. C. - Czwartkowcy 0:0