Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nowe Miasto Wałbrzych F.C. Algarve
721 Tactiek NMAP
36% Balbezit 64%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
39.6 gemiddelde waardering 49.9
weak Schieten solid
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Ždrnja rent richting de bal. Ždrnja probeert naar een medespeler te passen. Kupelian probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cesaratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesaratti schiet op doel. Liniowiecki bokst de bal weg.

8e minuut.
Ždrnja onderschept slim de pass. Ždrnja met een sublieme pass. Pejas is nu in balbezit. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - F.C. Algarve 0:1

10e minuut.
Pejas is nu in balbezit. Kupelian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelian geeft een hoge lob. Chaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaviano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Posch bereikt de bal nog maar net als eerste. Posch passt de bal zonder na te denken. del Castillo speelt de bal door. Daar is Cesaratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesaratti geeft een lange en hoge pass. Liniowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pejas kan de bal niet met de borst controleren. Pejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - F.C. Algarve 0:2

39e minuut.
Liniowiecki speelt de bal door. Kroczek is nu in balbezit. del Castillo begaat een overtreding. Kroczek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kroczek kan niet meer verder spelen.

41e minuut.
Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu speelt de bal door. Inworp. Kupelian met een snelle inworp. Ždrnja geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowe Miasto Wałbrzych 66%, F.C. Algarve 34%.
Nowe Miasto Wałbrzych - F.C. Algarve 0:2

48e minuut.
Chaviano is nu in balbezit. Chaviano passt de bal in één keer door. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti draait met de bal, schiet en ... Liniowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - F.C. Algarve 0:3

60e minuut.
Ždrnja passt de bal in één keer door. Chaviano is nu in balbezit. Teletubiański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teletubiański krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhn speelt de bal door. Teletubiański is nu in balbezit. Cesaratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kupelian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crăcan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Buitenspel voor Karpuzov. Goede buitenspelval van de verdediging. Kuhn neemt vlug de vrije trap. Posch onderschept slim de pass. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Chaviano passt de bal in één keer door. Ždrnja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ždrnja geeft een lange en hoge pass. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pejas is nu in balbezit. Pejas geeft een lange en hoge pass. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti haalt uit met een fantastische trap. Liniowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - F.C. Algarve 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowe Miasto Wałbrzych 58%, F.C. Algarve 42%.
Nowe Miasto Wałbrzych - F.C. Algarve 0:4