Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Algarve Nowe Miasto Wałbrzych
NMAP Tactiek 721
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.1 gemiddelde waardering 36.7
solide Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


11e minuut.
Kuhn rent richting de bal. Prezado onderschept slim de pass. Prezado probeert naar een medespeler te passen. Karpuzov is nu in balbezit. Karpuzov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ždrnja speelt de bal door. Chaviano met een sublieme pass. Cesaratti heeft problemen om de bal te vangen. Gajda is nu in balbezit. Gajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Milovanović met een sublieme pass. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pejas rent richting de bal. Pejas passt de bal met de wreef. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti schiet op doel. Liniowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - Nowe Miasto Wałbrzych 1:0

42e minuut.
Cesaratti geeft de bal voor. Verhasselt heeft problemen om de bal te vangen. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda schiet op doel. Liniowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - Nowe Miasto Wałbrzych 2:0

43e minuut.
Sommerlund probeert naar een medespeler te passen. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ždrnja onderschept slim de pass. Ždrnja geeft een lange en hoge pass. Cesaratti kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 36%, Nowe Miasto Wałbrzych 64%.
F.C. Algarve - Nowe Miasto Wałbrzych 2:0

62e minuut.
Cesaratti heeft problemen om de bal te vangen. Cesaratti geeft de bal voor. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda schiet op doel. Liniowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - Nowe Miasto Wałbrzych 3:0

65e minuut.
Kuhn is nu in balbezit. Kuhn geeft een lange en hoge pass. Gajda rent richting de bal. Gajda schiet op doel. Liniowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - Nowe Miasto Wałbrzych 4:0

76e minuut.
Daar is Teletubiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ždrnja met een sublieme pass. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Liniowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Grzymkowski komt het veld opgelopen. Crăcan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Crăcan geeft een hoge lob. Chaviano kopt de bal weg. Cesaratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti schiet op doel. Liniowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trento komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gajda geeft de bal voor. Klungelig pakt Verhasselt de bal. Trento rent richting de bal. Trento draait met de bal, schiet en ... Teletubiański probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Milovanović rent richting de bal. Ždrnja is nu in balbezit. Ždrnja geeft een hoge lob. Trento bereikt de bal nog maar net als eerste. Trento schiet op doel. Liniowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - Nowe Miasto Wałbrzych 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 36%, Nowe Miasto Wałbrzych 64%.
F.C. Algarve - Nowe Miasto Wałbrzych 5:0