Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BROWARY *~Winner Team Dominate~*
463 Tactiek Awans
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 61.3
solid Schieten very good
good Passen formidable
very good Verdedigen good


9e minuut.
Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii met een sublieme pass. Mautone rent richting de bal. Mautone schiet op doel. Eftimie probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Hoàng Bảo de bal onder controle te krijgen. Eftimie met een sublieme pass. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller draait met de bal, schiet en ... Colina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mautone kopt de bal weg. Klungelig pakt Wędrowski de bal. Piller rent richting de bal. Piller haalt uit met een fantastische trap. Colina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - *~Winner Team Dominate~* 0:1

19e minuut.
Laličić rent richting de bal. Anghelinii onderschept slim de pass. Anghelinii met een sublieme pass. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone schiet op doel. Colina bokst de bal weg.

21e minuut.
Mautone rent richting de bal. Piller rent richting de bal. Piller passt de bal in één keer door. Albulescu is nu in balbezit. Albulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hoàng Bảo geeft een hoge lob. Anghelinii kopt de bal weg. Wędrowski heeft problemen om de bal te vangen. Mautone is nu in balbezit. Mautone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Hoàng Bảo passt de bal met de wreef. Wędrowski is nu in balbezit. Albulescu onderschept slim de pass. Piller rent richting de bal. Piller draait met de bal, schiet en ... Colina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Anghelinii speelt de bal door. Albulescu rent richting de bal. Albulescu met een sublieme pass. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - *~Winner Team Dominate~* 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 72%, *~Winner Team Dominate~* 28%.
FC BROWARY - *~Winner Team Dominate~* 0:2

47e minuut.
Spiridon passt de bal in één keer door. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii passt de bal met de wreef. Mautone rent richting de bal. Mautone schiet op doel. Colina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - *~Winner Team Dominate~* 0:3

53e minuut.
Pasco met een sublieme pass. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii passt de bal in één keer door. Mautone is nu in balbezit. Mautone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Wideradzki geeft een hoge lob. Katunarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Popper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - *~Winner Team Dominate~* 1:3

58e minuut.
Jawhar speelt de bal door. Daar is Mautone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mautone speelt de bal door. Piller rent richting de bal. Piller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Spiridon met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoàng Bảo de bal. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu haalt uit met een fantastische trap. Colina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - *~Winner Team Dominate~* 1:4

65e minuut.
Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowski geeft de bal voor. Piller is nu in balbezit. Piller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Anghelinii passt de bal in één keer door. Pasco probeert naar een medespeler te passen. Spiridon speelt de bal door. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller haalt uit met een fantastische trap. Colina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Wideradzki is nu in balbezit. Spiridon verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridon met een sublieme pass. Mautone heeft problemen om de bal te vangen. Mautone draait met de bal, schiet en ... Colina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Hoàng Bảo rent richting de bal. Hoàng Bảo geeft de bal voor. Jawhar kopt de bal weg. Mautone rent richting de bal. Mautone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Spiridon speelt de bal door. Piller met een sublieme pass. Mautone rent richting de bal. Mautone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - *~Winner Team Dominate~* 1:5

75e minuut.
Laličić speelt de bal door. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Laličić zijn tegenspeler op de grond. Anghelinii wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 66%, *~Winner Team Dominate~* 34%.
FC BROWARY - *~Winner Team Dominate~* 1:5