Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Rędziny Czwartkowcy
moja Tactiek 541
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 37.2
solide Schieten matig
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Doeltrap. Orsenigo met een harde bal richting middenveld. Campomizzi probeert naar een medespeler te passen. Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - Czwartkowcy 0:1

10e minuut.
Garavito geeft een lange en hoge pass. Daar is Hashtag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calzetta speelt de bal door. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Balakov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cucciari de bal. Cucciari speelt de bal door. Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Balakov rent richting de bal. Hashtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashtag met een sublieme pass. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ... Orsa bokst de bal weg. Kobiak onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Stodolny is nu in balbezit. Stodolny geeft de bal voor. Orsenigo kopt de bal weg. Daar is Birk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birk geeft een hoge lob. Orsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Cucciari verovert de bal door een tackle van achteren. Cucciari met een sublieme pass. Campomizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomizzi geeft een hoge lob. Kotlarski springt en kopt de bal. Negură verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Birk passt de bal met de wreef. Sesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesken speelt de bal door. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Campomizzi heeft problemen om de bal te vangen. Sesken bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campomizzi. Campomizzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 51%, Czwartkowcy 49%.
Unia Rędziny - Czwartkowcy 0:1

60e minuut.
Cucciari met een sublieme pass. Orsenigo rent richting de bal. Orsenigo speelt de bal door. Habowski is nu in balbezit. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sava speelt de bal door. Birk met een sublieme pass. Habowski heeft problemen om de bal te vangen. Habowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Garavito de bal onder controle te krijgen. Orsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Habowski geeft de bal voor. Kobiak onderschept slim de pass. Bouvier geeft de bal voor. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Soja geeft de bal voor. Bouvier speelt de bal door. Peryt onderschept slim de pass. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 34%, Czwartkowcy 66%.
Unia Rędziny - Czwartkowcy 0:1