Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunny Slope F. C. FC Pysiek Antoniew
Nowa Tactiek barline
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
41.3 gemiddelde waardering 36.2
good Schieten average
adequate Passen average
very good Verdedigen average


11e minuut.
Bugarín is nu in balbezit. Sever verovert de bal door een tackle van achteren. Sever passt de bal in één keer door. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Filipoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak speelt de bal door. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever haalt uit met een fantastische trap. Livanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Dottarelli is nu in balbezit. Bigos verovert de bal door een tackle van achteren. Montiel maakt een afschuwelijke overtreding. Montiel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bigos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bigos kan niet meer verder spelen. Neuhäuser komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Adamiak rent richting de bal. Adamiak geeft de bal voor. Sever rent richting de bal. Sever draait met de bal, schiet en ... Livanos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - FC Pysiek Antoniew 1:0

21e minuut.
Neuhäuser met een snelle inworp. Adamiak speelt de bal door. Daar is Colangelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colangelo geeft een lange en hoge pass. Buleatã maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bugarín geeft een lange en hoge pass. Daar is Adamiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak probeert naar een medespeler te passen. Neuhäuser rent richting de bal. Neuhäuser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Neuhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhäuser passt de bal zonder na te denken. Bugarín is nu in balbezit. Sever verovert de bal door een tackle van achteren. Sever schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - FC Pysiek Antoniew 2:0

43e minuut.
Bryk kopt de bal weg. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã passt de bal met de wreef. Neuhäuser is nu in balbezit. Neuhäuser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunny Slope F. C. 46%, FC Pysiek Antoniew 54%.
Sunny Slope F. C. - FC Pysiek Antoniew 2:0

47e minuut.
Adamiak rent richting de bal. Adamiak geeft de bal voor. Sever rent richting de bal. Sever schiet op doel. Livanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - FC Pysiek Antoniew 3:0

52e minuut.
Daar is Górnicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colangelo rent richting de bal. Franco begaat een overtreding. Franco krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Bryk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sever is nu in balbezit. Sever geeft de bal voor. Neuhäuser maakt een snoekduik en kopt de bal. Livanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - FC Pysiek Antoniew 4:0

64e minuut.
Bryk passt de bal in één keer door. Donadei rent richting de bal. Donadei passt de bal in één keer door. Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - FC Pysiek Antoniew 4:1

65e minuut.
Klaudzinski met een sublieme pass. Gugusiewicz speelt de bal door. Bryk geeft een lange en hoge pass. Neuhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhäuser passt de bal zonder na te denken. Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Savuţă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neuhäuser met de inworp. Sever is nu in balbezit. Sever haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - FC Pysiek Antoniew 5:1

77e minuut.
Durczok passt de bal in één keer door. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sever. Sever krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gugusiewicz is nu in balbezit. Durczok verovert de bal door een tackle van achteren. Durczok passt de bal in één keer door. Klaudzinski rent richting de bal. Klaudzinski geeft een lange en hoge pass. Belkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Donadei bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bugarín geeft een hoge lob. Inworp. Buleatã met de inworp. Sever kan de bal niet met de borst controleren. Sever geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klaudzinski verovert de bal door een tackle van achteren. Klaudzinski probeert naar een medespeler te passen. Franco rent richting de bal. Franco geeft de bal voor. Durczok is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunny Slope F. C. 41%, FC Pysiek Antoniew 59%.
Sunny Slope F. C. - FC Pysiek Antoniew 5:1