Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pysiek Antoniew Sunny Slope F. C.
barline Tactiek Nowa
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 42.5
average Schieten good
average Passen average
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Sever de bal. Savuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Savuţă geeft een hoge lob. Bigos heeft problemen om de bal te vangen. Bigos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Inworp. Bigos met de inworp. Dottarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever verovert de bal door een tackle van achteren. Sever haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ciocoiu geeft een hoge lob. Inworp. Donadei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft de bal voor. Belkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Agăt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryk onderschept slim de pass. Bryk met een sublieme pass. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever schiet op doel. Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bryk is nu in balbezit. Bryk passt de bal in één keer door. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever schiet op doel. Livanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bigos is nu in balbezit. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos onderschept slim de pass. Bigos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - Sunny Slope F. C. 0:1

37e minuut.
Sever verovert de bal door een tackle van achteren. Sever speelt de bal door. Bigos heeft problemen om de bal te vangen. Bigos schiet op doel. Livanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - Sunny Slope F. C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pysiek Antoniew 58%, Sunny Slope F. C. 42%.
FC Pysiek Antoniew - Sunny Slope F. C. 0:2

49e minuut.
Agăt rent richting de bal. Bryk verovert de bal door een tackle van achteren. Bryk geeft de bal voor. Bigos rent richting de bal. Bigos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã haalt uit met een fantastische trap. Livanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Dottarelli de bal. Bigos verovert de bal door een tackle van achteren. Montiel is nu in balbezit. Bigos onderschept slim de pass. Bigos schiet op doel. Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Sever kopt de bal weg. Daar is Savuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montiel rent richting de bal. Bigos verovert de bal door een tackle van achteren. Bigos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Balzaque kopt de bal weg. Bryk is nu in balbezit. Bryk probeert naar een medespeler te passen. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever haalt uit met een fantastische trap. Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ciocoiu met de inworp. Bryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryk passt de bal in één keer door. Sever rent richting de bal. Sever schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Sever, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montiel rent richting de bal. Sever verovert de bal door een tackle van achteren. Sever schiet op doel. Livanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - Sunny Slope F. C. 0:3

77e minuut.
Ciocoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocoiu geeft een hoge lob. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever draait met de bal, schiet en ... Livanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - Sunny Slope F. C. 0:4

84e minuut.
Gębała verovert de bal door een tackle van achteren. Bryk is nu in balbezit. Bryk speelt de bal door. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - Sunny Slope F. C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pysiek Antoniew 66%, Sunny Slope F. C. 34%.
FC Pysiek Antoniew - Sunny Slope F. C. 0:5