Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*~Winner Team Dominate~* Nowe Miasto Wałbrzych
Awans Tactiek 721
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 38.1
zeer goed Schieten slecht
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Spiridon kopt de bal weg. Albulescu heeft problemen om de bal te vangen. Albulescu geeft een hoge lob. Mautone is nu in balbezit. Mautone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - Nowe Miasto Wałbrzych 1:0

8e minuut.
Albulescu heeft problemen om de bal te vangen. Albulescu met een sublieme pass. Mautone rent richting de bal. Mautone draait met de bal, schiet en ... Liniowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - Nowe Miasto Wałbrzych 2:0

16e minuut.
Anghelinii rent richting de bal. Dayıoğlu speelt de bal door. Mautone rent richting de bal. Mautone haalt uit met een fantastische trap. Liniowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - Nowe Miasto Wałbrzych 3:0

20e minuut.
Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Jawhar is nu in balbezit. Jawhar passt de bal in één keer door. Piller is nu in balbezit. Piller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - Nowe Miasto Wałbrzych 4:0

23e minuut.
Spiridon met een sublieme pass. Albulescu rent richting de bal. Albulescu probeert naar een medespeler te passen. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - Nowe Miasto Wałbrzych 5:0

34e minuut.
Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu geeft een hoge lob. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu geeft een lange en hoge pass. Mautone krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Milovanović is nu in balbezit. Anghelinii onderschept slim de pass. Posch begaat een overtreding. Anghelinii wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Anghelinii kan niet meer verder spelen. Korff komt het veld opgelopen. Spiridon met een snel genomen vrije trap. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Spiridon rent richting de bal. Spiridon passt de bal met de wreef. Albulescu met een sublieme pass. Mautone rent richting de bal. Mautone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *~Winner Team Dominate~* 38%, Nowe Miasto Wałbrzych 62%.
*~Winner Team Dominate~* - Nowe Miasto Wałbrzych 5:0

49e minuut.
de Munck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Munck geeft een lange en hoge pass. Piller rent richting de bal. Piller schiet op doel. Liniowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - Nowe Miasto Wałbrzych 6:0

51e minuut.
Daar is Albulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albulescu speelt de bal door. Mautone rent richting de bal. Mautone schiet op doel. Liniowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Carvajal onderschept slim de pass. Carvajal met een sublieme pass. Mautone is nu in balbezit. Mautone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - Nowe Miasto Wałbrzych 7:0

56e minuut.
Daar is Pasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasco passt de bal met de wreef. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - Nowe Miasto Wałbrzych 8:0

59e minuut.
Albulescu heeft problemen om de bal te vangen. Sommerlund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Spiridon met een snel genomen vrije trap. Piller kopt de bal weg. Klungelig pakt Posch de bal. Mautone is nu in balbezit. Mautone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tamburo speelt de bal door. Korff rent richting de bal. Korff passt de bal met de wreef. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone schiet op doel. Liniowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Teletubiański heeft problemen om de bal te vangen. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mautone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mautone neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Liniowiecki bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Spiridon kopt de bal weg. Daar is Mautone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Posch. Posch krijgt een gele kaart. Mautone raakt geblesseerd tijdens het duel. Spiridon wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Teletubiański geeft de bal voor. Dayıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Munck speelt de bal door. Klungelig pakt Piller de bal. Piller haalt uit met een fantastische trap. Liniowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Albulescu heeft problemen om de bal te vangen. Albulescu geeft de bal voor. Mautone rent richting de bal. Mautone haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Teletubiański de bal onder controle te krijgen. Liniowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mautone is nu in balbezit. Mautone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korff zal de hoekschop nemen. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pasco probeert naar een medespeler te passen. Albulescu probeert naar een medespeler te passen. Carvajal is nu in balbezit. Piller verovert de bal door een tackle van achteren. Piller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *~Winner Team Dominate~* 24%, Nowe Miasto Wałbrzych 76%.
*~Winner Team Dominate~* - Nowe Miasto Wałbrzych 8:0