Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nowe Miasto Wałbrzych *~Winner Team Dominate~*
721 Tactiek Awans
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 53.5
weak Schieten very good
adequate Passen excellent
good Verdedigen average


6e minuut.
Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Mautone is nu in balbezit. Mautone haalt uit met een fantastische trap. Liniowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański begaat een overtreding. Kulka raakt geblesseerd tijdens het duel. Spiridon met een snel genomen vrije trap. Mautone is nu in balbezit. Mautone schiet op doel. Liniowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Korff rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korff met een snelle inworp. Kulka is nu in balbezit. Kulka schiet op doel. Liniowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Korff met de inworp. Spiridon heeft problemen om de bal te vangen. Spiridon speelt de bal door. Mautone rent richting de bal. Mautone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Albulescu met een sublieme pass. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon passt de bal met de wreef. Kulka rent richting de bal. Kulka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Liniowiecki met een harde bal richting middenveld. Korff kopt de bal weg. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Korff met een sublieme pass. Mautone is nu in balbezit. Teletubiański is nu in balbezit. Mautone verovert de bal door een tackle van achteren. Mautone schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - *~Winner Team Dominate~* 0:1

37e minuut.
Dayıoğlu passt de bal in één keer door. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff geeft een lange en hoge pass. Daar is Mautone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mautone schiet op doel. Liniowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Korff probeert naar een medespeler te passen. Kulka is nu in balbezit. Kulka passt de bal zonder na te denken. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone draait met de bal, schiet en ... Liniowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowe Miasto Wałbrzych 63%, *~Winner Team Dominate~* 37%.
Nowe Miasto Wałbrzych - *~Winner Team Dominate~* 0:1

48e minuut.
Daar is Carvajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulka passt de bal met de wreef. Mautone is nu in balbezit. Mautone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - *~Winner Team Dominate~* 0:2

49e minuut.
Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov passt de bal met de wreef. Posch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mautone is nu in balbezit. Mautone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Spiridon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Verhasselt de bal. Kulka is nu in balbezit. Kulka schiet op doel. Liniowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - *~Winner Team Dominate~* 0:3

59e minuut.
Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulka passt de bal zonder na te denken. Teletubiański rent richting de bal. Mautone verovert de bal door een tackle van achteren. Mautone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Liniowiecki trapt de bal weg. Spiridon kopt de bal weg. Kulka is nu in balbezit. Kulka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - *~Winner Team Dominate~* 0:4

72e minuut.
de Munck is nu in balbezit. de Munck geeft de bal voor. Kulka is nu in balbezit. Kulka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - *~Winner Team Dominate~* 0:5

81e minuut.
Mautone passt de bal met de wreef. Spiridon rent richting de bal. Spiridon geeft een lange en hoge pass. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone haalt uit met een fantastische trap. Liniowiecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowe Miasto Wałbrzych 78%, *~Winner Team Dominate~* 22%.
Nowe Miasto Wałbrzych - *~Winner Team Dominate~* 0:5