Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Algarve FC BROWARY
NMAP Tactiek 463
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 47.2
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Ždrnja geeft de bal voor. Pejas rent richting de bal. Hoàng Bảo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoàng Bảo krijgt een gele kaart. Pejas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ždrnja legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Colina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Crăcan passt de bal zonder na te denken. Ždrnja is nu in balbezit. Ždrnja passt de bal in één keer door. Chaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaviano geeft een lange en hoge pass. Colina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eftimie rent richting de bal. Pejas onderschept slim de pass. Pejas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Alvarado speelt de bal door. Gusmão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laličić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bzdyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzdyra haalt uit met een fantastische trap. Bosak bokst de bal weg.

40e minuut.
Ždrnja verovert de bal door een tackle van achteren. Ždrnja geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eftimie de bal. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti haalt uit met een fantastische trap. Colina bokst de bal weg. Klungelig pakt Matusiewicz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - FC BROWARY 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 36%, FC BROWARY 64%.
F.C. Algarve - FC BROWARY 1:0

58e minuut.
Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan passt de bal in één keer door. Ždrnja is nu in balbezit. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel. Paal!

76e minuut.
Gusmão passt de bal in één keer door. Crăcan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wędrowski. Wędrowski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Ždrnja probeert naar een medespeler te passen. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel. Colina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - FC BROWARY 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 36%, FC BROWARY 64%.
F.C. Algarve - FC BROWARY 2:0