Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BROWARY F.C. Algarve
463 Tactiek NMAP
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten solid
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Inworp. Pejas met de inworp. Ždrnja geeft een lange en hoge pass. Cesaratti maakt een snoekduik en kopt de bal. Colina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - F.C. Algarve 0:1

16e minuut.
Bzdyra kopt de bal weg. Daar is Mukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BROWARY - F.C. Algarve 1:1

17e minuut.
Mukov geeft een lange en hoge pass. Rogulja geeft een lange en hoge pass. Alvarado met een sublieme pass. Bzdyra heeft problemen om de bal te vangen. Bzdyra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - F.C. Algarve 2:1

20e minuut.
Mukov is nu in balbezit. Mukov geeft een lange en hoge pass. Gusmão kopt de bal weg. Cesaratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti schiet op doel. Colina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Inworp. Pejas met de inworp. Ždrnja probeert naar een medespeler te passen. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wędrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kuhn onderschept slim de pass. Kuhn probeert naar een medespeler te passen. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BROWARY - F.C. Algarve 2:2

30e minuut.
Ždrnja is nu in balbezit. Ždrnja geeft een hoge lob. Gajda kopt de bal weg. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Karakula met een sublieme pass. Laličić rent richting de bal. Laličić passt de bal zonder na te denken. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaviano passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Cesaratti de bal onder controle te krijgen. Gajda rent richting de bal. Gajda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Hoàng Bảo rent richting de bal. Gajda verovert de bal door een tackle van achteren. Gajda passt de bal zonder na te denken. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti haalt uit met een fantastische trap. Colina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gusmão rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Mukov de bal. Mukov probeert naar een medespeler te passen. Laličić is nu in balbezit. Laličić geeft een lange en hoge pass. Alvarado springt en kopt de bal. Bosak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 55%, F.C. Algarve 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BROWARY - F.C. Algarve 2:2

60e minuut.
Ždrnja speelt de bal door. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti haalt uit met een fantastische trap. Gusmão probeert de bal aan de voet te houden. Colina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - F.C. Algarve 2:3

62e minuut.
Pejas geeft de bal voor. Chaviano kopt de bal weg. Klungelig pakt Gusmão de bal. Gajda rent richting de bal. Gajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Cesaratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesaratti passt de bal in één keer door. Gajda is nu in balbezit. Gajda draait met de bal, schiet en ... Colina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - F.C. Algarve 2:4

66e minuut.
Laličić verovert de bal door een tackle van achteren. Laličić passt de bal in één keer door. Bzdyra rent richting de bal. Bzdyra schiet op doel. Bosak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - F.C. Algarve 3:4

67e minuut.
Ždrnja met een sublieme pass. Cesaratti heeft problemen om de bal te vangen. Bzdyra is nu in balbezit. Bzdyra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ždrnja geeft de bal voor. Klungelig pakt Cesaratti de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pejas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gajda kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Crăcan komt het veld opgelopen. Grzymkowski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trento komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 53%, F.C. Algarve 47%.
FC BROWARY - F.C. Algarve 3:4