Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Rędziny Sunny Slope F. C.
moja Tactiek Nowa
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 41.3
solid Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen very good


41e minuut.
Adamiak verovert de bal door een tackle van achteren. Adamiak passt de bal zonder na te denken. Sever rent richting de bal. Bigos rent richting de bal. Bigos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 58%, Sunny Slope F. C. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unia Rędziny - Sunny Slope F. C. 0:0

49e minuut.
Sesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesken passt de bal met de wreef. Lonati is nu in balbezit. Lonati geeft de bal voor. Habowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Adamiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Sever de bal. Sever draait met de bal, schiet en ... Negură probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - Sunny Slope F. C. 0:1

54e minuut.
Calzetta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Habowski de bal. Gugusiewicz begaat een overtreding. Gugusiewicz krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Adamiak passt de bal met de wreef. Hashtag rent richting de bal. Bigos onderschept slim de pass. Sever is nu in balbezit. Sever schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Sever rent richting de bal. Sever passt de bal zonder na te denken. Hashtag is nu in balbezit. Bigos verovert de bal door een tackle van achteren. Bigos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Orsenigo kopt de bal weg. Sever is nu in balbezit. Soja speelt de bal door. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever schiet op doel. Negură kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - Sunny Slope F. C. 0:2

85e minuut.
Bryk geeft een hoge lob. Hashtag met een sublieme pass. Daar is Orsenigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigos rent richting de bal. Bigos draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 48%, Sunny Slope F. C. 52%.
Unia Rędziny - Sunny Slope F. C. 0:2