Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Rędziny F.C. Algarve
moja Tactiek NMAP
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


17e minuut.
del Castillo passt de bal in één keer door. Ždrnja speelt de bal door. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti passt de bal in één keer door. Ždrnja probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - F.C. Algarve 0:1

18e minuut.
Połubiński speelt de bal door. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Połubiński. Pejas raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuhn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Negură kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Lonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhn onderschept slim de pass. Sesken is nu in balbezit. Kuhn onderschept slim de pass. Kuhn geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - F.C. Algarve 0:2

23e minuut.
Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta passt de bal met de wreef. Kuhn is nu in balbezit. Połubiński onderschept slim de pass. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Baeta is nu in balbezit. Baeta geeft een hoge lob. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - F.C. Algarve 0:3

32e minuut.
Kupelian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelian passt de bal zonder na te denken. Pejas rent richting de bal. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Negură maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - F.C. Algarve 0:4

36e minuut.
Orsenigo geeft de bal voor. Inworp. Chaviano met een snelle inworp. Ždrnja rent richting de bal. Ždrnja geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Baeta geeft de bal voor. Pejas kopt de bal weg. Soja probeert de bal aan de voet te houden. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - F.C. Algarve 0:5

42e minuut.
Ždrnja onderschept slim de pass. Ždrnja speelt de bal door. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 58%, F.C. Algarve 42%.
Unia Rędziny - F.C. Algarve 0:5

49e minuut.
Inworp. Kupelian met de inworp. Ždrnja is nu in balbezit. Ždrnja geeft een lange en hoge pass. Cesaratti krijgt zijn hoofd ertegen. Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pejas rent richting de bal. Pejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - F.C. Algarve 0:6

51e minuut.
Baeta geeft de bal voor. Daar is Orsenigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti haalt uit met een fantastische trap. Negură probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Kuhn speelt de bal door. Ždrnja is nu in balbezit. Ždrnja speelt de bal door. Cesaratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
del Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. del Castillo passt de bal met de wreef. Chaviano geeft een lange en hoge pass. Daar is Cesaratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesaratti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Orsenigo passt de bal zonder na te denken. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas passt de bal in één keer door. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pejas passt de bal met de wreef. Ždrnja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ždrnja speelt de bal door. Cesaratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kuhn kopt de bal weg. Lonati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kupelian. Kupelian krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Daar is Mukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mukov geeft een lange en hoge pass. Kupelian kopt de bal weg. Pejas is nu in balbezit. Pejas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 46%, F.C. Algarve 54%.
Unia Rędziny - F.C. Algarve 0:6