Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Algarve Unia Rędziny
NMAP Tactiek moja
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 43.9
solide Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Ždrnja speelt de bal door. Chaviano heeft problemen om de bal te vangen. Chaviano probeert naar een medespeler te passen. Gajda is nu in balbezit. Gajda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Baeta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lonati met de inworp. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Sesken de bal. Pejas rent richting de bal. Pejas geeft de bal voor. Cesaratti krijgt zijn hoofd ertegen. Negură werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Cesaratti de bal. Ždrnja probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gajda de bal. Gajda schiet op doel. Negură werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Ždrnja passt de bal met de wreef. Cesaratti is nu in balbezit. Gajda is nu in balbezit. Gajda schiet op doel. Negură maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - Unia Rędziny 1:0

30e minuut.
Klungelig pakt Cesaratti de bal. Cesaratti probeert naar een medespeler te passen. Orsenigo heeft problemen om de bal te vangen. Ždrnja geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - Unia Rędziny 2:0

33e minuut.
Chaviano verovert de bal door een tackle van achteren. Chaviano met een sublieme pass. Cesaratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti draait met de bal, schiet en ... Orsenigo probeert de bal aan de voet te houden. Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
del Castillo kopt de bal weg. Sesken probeert de bal met de borst te controleren. Ždrnja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ždrnja geeft een lange en hoge pass. Cesaratti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - Unia Rędziny 3:0

42e minuut.
Calzetta geeft een hoge lob. Latos is nu in balbezit. Tudor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Latos raakt geblesseerd tijdens het duel. Połubiński neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - Unia Rędziny 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 41%, Unia Rędziny 59%.
F.C. Algarve - Unia Rędziny 3:1

46e minuut.
Kalajdžić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Habowski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lonati passt de bal in één keer door. Połubiński heeft problemen om de bal te vangen. Połubiński passt de bal met de wreef. Latos is nu in balbezit. Latos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ždrnja bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ždrnja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chaviano met een snel genomen vrije trap. Cesaratti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ždrnja passt de bal zonder na te denken. Pejas is nu in balbezit. Habowski begaat een overtreding. Pejas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chaviano komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Baeta onderschept slim de pass. Baeta geeft een lange en hoge pass. Gajda is nu in balbezit. Gajda draait met de bal, schiet en ... Negură maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - Unia Rędziny 4:1

75e minuut.
Inworp. Grzymkowski komt het veld opgelopen. Crăcan komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ždrnja geeft een hoge lob. Cesaratti kopt de bal weg. Chaviano is nu in balbezit. Chaviano draait met de bal, schiet en ... Cesaratti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trento komt het veld opgelopen. Pejas neemt de hoekschop. Gajda rent richting de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - Unia Rędziny 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 33%, Unia Rędziny 67%.
F.C. Algarve - Unia Rędziny 5:1