Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pysiek Antoniew *~Winner Team Dominate~*
barline Tactiek Awans
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 55.8
average Schieten very good
average Passen excellent
weak Verdedigen solid


2e minuut.
de Munck passt de bal met de wreef. Albulescu is nu in balbezit. Albulescu geeft de bal voor. Mautone is nu in balbezit. Mautone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Bugarín kopt de bal weg. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Dottarelli probeert naar een medespeler te passen. Piller is nu in balbezit. Piller haalt uit met een fantastische trap. Livanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller schiet op doel. Livanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - *~Winner Team Dominate~* 0:1

27e minuut.
Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon probeert naar een medespeler te passen. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller schiet op doel. Livanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller onderschept slim de pass. Mautone rent richting de bal. Mautone haalt uit met een fantastische trap. Livanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - *~Winner Team Dominate~* 0:2

36e minuut.
Franco met een sublieme pass. Montiel geeft een lange en hoge pass. Jawhar kopt de bal weg. Mautone rent richting de bal. Mautone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pysiek Antoniew 70%, *~Winner Team Dominate~* 30%.
FC Pysiek Antoniew - *~Winner Team Dominate~* 0:2

46e minuut.
Spiridon probeert naar een medespeler te passen. Albulescu heeft problemen om de bal te vangen. Albulescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Piller de bal. Piller draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

47e minuut.
Bugarín verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albulescu zal de hoekschop nemen. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone draait met de bal, schiet en ... Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Inworp. Albulescu met een snelle inworp. Spiridon met een sublieme pass. Mautone is nu in balbezit. Mautone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bugarín controleert de bal met de borst. Piller is nu in balbezit. Piller geeft een hoge lob. Mautone is nu in balbezit. Mautone haalt uit met een fantastische trap. Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Albulescu passt de bal met de wreef. Bugarín is nu in balbezit. Bugarín geeft een hoge lob. Piller rent richting de bal. Piller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Spiridon met een sublieme pass. Klungelig pakt Mautone de bal. Dottarelli rent richting de bal. Mautone verovert de bal door een tackle van achteren. Mautone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Albulescu passt de bal zonder na te denken. Montiel rent richting de bal. Mautone verovert de bal door een tackle van achteren. Mautone haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Savuţă de bal onder controle te krijgen. Livanos bokst de bal weg.

71e minuut.
Jawhar verovert de bal door een tackle van achteren. Jawhar met een sublieme pass. Spiridon met een sublieme pass. Piller is nu in balbezit. Piller draait met de bal, schiet en ... Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - *~Winner Team Dominate~* 0:3

74e minuut.
Klaudzinski is nu in balbezit. Tamburo rent richting de bal. Tamburo geeft een lange en hoge pass. Mautone is nu in balbezit. Mautone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korff zal de hoekschop nemen. Mautone springt en kopt de bal. Livanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Savuţă de bal. Livanos speelt de bal door. Spiridon kopt de bal weg. Mautone heeft problemen om de bal te vangen. Mautone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
de Munck passt de bal zonder na te denken. Albulescu rent richting de bal. Albulescu met een sublieme pass. Piller rent richting de bal. Piller schiet op doel. Livanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Albulescu met een sublieme pass. Spiridon rent richting de bal. Spiridon passt de bal in één keer door. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pysiek Antoniew 72%, *~Winner Team Dominate~* 28%.
FC Pysiek Antoniew - *~Winner Team Dominate~* 0:3