Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*~Winner Team Dominate~* FC Pysiek Antoniew
Awans Tactiek barline
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 32.7
excellent Schieten average
formidable Passen average
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
de Munck passt de bal in één keer door. Jawhar rent richting de bal. Jawhar passt de bal zonder na te denken. Kulka rent richting de bal. Kulka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Albulescu geeft een hoge lob. Kulka kopt de bal weg. Bugarín heeft problemen om de bal te vangen. Mautone rent richting de bal. Mautone haalt uit met een fantastische trap. Livanos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - FC Pysiek Antoniew 1:0

6e minuut.
Mautone is nu in balbezit. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone onderschept slim de pass. Mautone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jawhar met een snelle inworp. Kulka heeft problemen om de bal te vangen. Kulka passt de bal met de wreef. Mautone rent richting de bal. Mautone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - FC Pysiek Antoniew 2:0

14e minuut.
Balzaque geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jawhar met een snelle inworp. Kulka is nu in balbezit. Kulka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - FC Pysiek Antoniew 3:0

18e minuut.
Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawhar geeft de bal voor. Klaudzinski kan de bal niet met de borst controleren. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone schiet op doel. Livanos bokst de bal weg. Paal!

19e minuut.
Albulescu speelt de bal door. Spiridon rent richting de bal. Spiridon passt de bal zonder na te denken. Kulka rent richting de bal. Kulka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Agăt is nu in balbezit. Albulescu onderschept slim de pass. Spiridon speelt de bal door. Kulka rent richting de bal. Kulka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balzaque is nu in balbezit. Balzaque geeft een lange en hoge pass. Jawhar geeft een lange en hoge pass. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone draait met de bal, schiet en ... Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Savuţă heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - FC Pysiek Antoniew 4:0

31e minuut.
Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Kulka rent richting de bal. Mautone is nu in balbezit. Mautone draait met de bal, schiet en ... Livanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Livanos trapt de bal weg. Anghelinii geeft een lange en hoge pass. Savuţă is nu in balbezit. Mautone verovert de bal door een tackle van achteren. Mautone draait met de bal, schiet en ... Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Donadei passt de bal in één keer door. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu met een sublieme pass. Kulka is nu in balbezit. Kulka schiet op doel. Livanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulka is nu in balbezit. Kulka draait met de bal, schiet en ... Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Daar is Spiridon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiridon passt de bal zonder na te denken. Kulka is nu in balbezit. Mautone is nu in balbezit. Mautone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *~Winner Team Dominate~* 24%, FC Pysiek Antoniew 76%.
*~Winner Team Dominate~* - FC Pysiek Antoniew 4:0

46e minuut.
Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii geeft een lange en hoge pass. Mautone kopt de bal weg. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Anghelinii passt de bal in één keer door. Mautone is nu in balbezit. Mautone geeft de bal voor. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulka schiet op doel. Livanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone schiet op doel. Livanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Anghelinii speelt de bal door. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon passt de bal in één keer door. Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawhar geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
de Munck geeft een lange en hoge pass. Savuţă probeert de bal met de borst te controleren. Mautone rent richting de bal. Mautone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - FC Pysiek Antoniew 5:0

55e minuut.
Savuţă geeft de bal voor. Inworp. Anghelinii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mautone rent richting de bal. Mautone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Agăt rent richting de bal. Spiridon onderschept slim de pass. Spiridon probeert naar een medespeler te passen. Jawhar is nu in balbezit. Jawhar geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawhar verovert de bal door een tackle van achteren. Jawhar geeft de bal voor. Mautone maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Agăt probeert de bal met de borst te controleren. Mautone is nu in balbezit. Mautone passt de bal zonder na te denken. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Balzaque heeft problemen om de bal te vangen. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franco. Franco krijgt een gele kaart. Kulka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Mautone is nu in balbezit. Mautone haalt uit met een fantastische trap. Livanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Jawhar de bal. Jawhar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dottarelli de bal. Kulka is nu in balbezit. Kulka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Spiridon met een sublieme pass. Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawhar passt de bal in één keer door. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mautone rent richting de bal. Mautone geeft een hoge lob. Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Durczok is nu in balbezit. Albulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Albulescu met een sublieme pass. Kulka rent richting de bal. Kulka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Katunarić kopt de bal weg. Jawhar rent richting de bal. Donadei begaat een overtreding. Donadei krijgt een gele kaart. Jawhar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jawhar kan niet meer verder spelen. Korff komt het veld opgelopen. Korff zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii geeft een lange en hoge pass. Kulka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pasco onderschept slim de pass. Pasco geeft een lange en hoge pass. Korff kopt de bal weg. Kulka is nu in balbezit. Kulka draait met de bal, schiet en ... Livanos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *~Winner Team Dominate~* 22%, FC Pysiek Antoniew 78%.
*~Winner Team Dominate~* - FC Pysiek Antoniew 5:0