Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nowe Miasto Wałbrzych Czwartkowcy
721 Tactiek 541
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 38
matig Schieten matig
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


8e minuut.
Cucciari verovert de bal door een tackle van achteren. Cucciari geeft de bal voor. Kotlarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarski draait met de bal, schiet en ... Liniowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kotlarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarski schiet op doel. Liniowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - Czwartkowcy 0:1

21e minuut.
Kroczek is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisboa met de inworp. Kroczek rent richting de bal. Kroczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dayıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Verhasselt is nu in balbezit. Verhasselt passt de bal zonder na te denken. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowe Miasto Wałbrzych 55%, Czwartkowcy 45%.
Nowe Miasto Wałbrzych - Czwartkowcy 0:1

52e minuut.
Dayıoğlu rent richting de bal. Cucciari onderschept slim de pass. Cucciari passt de bal zonder na te denken. Balakov rent richting de bal. Balakov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sommerlund met de inworp. Daar is Kobiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucciari rent richting de bal. Karpuzov onderschept slim de pass. Karpuzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowe Miasto Wałbrzych 43%, Czwartkowcy 57%.
Nowe Miasto Wałbrzych - Czwartkowcy 0:1