Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BROWARY Sunny Slope F. C.
463 Tactiek Nowa
59% Balbezit 41%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 42
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Klungelig pakt Wędrowski de bal. Adamiak verovert de bal door een tackle van achteren. Adamiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bigos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Karakula rent richting de bal. Karakula passt de bal zonder na te denken. Laličić rent richting de bal. Laličić geeft een hoge lob. Bzdyra maakt een snoekduik en kopt de bal. Belkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Eftimie heeft problemen om de bal te vangen. Bigos rent richting de bal. Bigos passt de bal in één keer door. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colina trapt de bal weg. Bryk kopt de bal weg. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã haalt uit met een fantastische trap. Colina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Adamiak passt de bal met de wreef. Bigos rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gusmão ... Strafschop! Gusmão krijgt een gele kaart. Bigos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neuhäuser kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Sunny Slope F. C. 0:1

42e minuut.
Filipoiu geeft de bal voor. Gusmão kopt de bal weg. Bryk probeert naar een medespeler te passen. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos haalt uit met een fantastische trap. Colina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 52%, Sunny Slope F. C. 48%.
FC BROWARY - Sunny Slope F. C. 0:1

47e minuut.
Bryk geeft een hoge lob. Inworp. Hoàng Bảo met de inworp. Rogulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogulja geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Daar is Neuhäuser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie geeft een lange en hoge pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 40%, Sunny Slope F. C. 60%.
FC BROWARY - Sunny Slope F. C. 0:1