Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Rędziny *~Winner Team Dominate~*
moja Tactiek Awans
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 60
very good Schieten excellent
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Spiridon passt de bal in één keer door. Kulka rent richting de bal. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - *~Winner Team Dominate~* 0:1

10e minuut.
Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelinii speelt de bal door. Kulka rent richting de bal. Mautone rent richting de bal. Mautone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii passt de bal in één keer door. Mautone is nu in balbezit. Mautone draait met de bal, schiet en ... Negură maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - *~Winner Team Dominate~* 0:2

14e minuut.
Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon passt de bal met de wreef. Jawhar rent richting de bal. Jawhar geeft een lange en hoge pass. Mautone springt en kopt de bal. Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Orsenigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

21e minuut.
Spiridon speelt de bal door. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulka passt de bal zonder na te denken. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Calzetta verovert de bal door een tackle van achteren. Hashtag met een sublieme pass. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii geeft een lange en hoge pass. Kulka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Jawhar probeert naar een medespeler te passen. Kulka is nu in balbezit. Kulka probeert naar een medespeler te passen. Mautone rent richting de bal. Mautone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Połubiński heeft problemen om de bal te vangen. Spiridon kopt de bal weg. Kulka rent richting de bal. Kulka schiet op doel. Negură probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jawhar probeert naar een medespeler te passen. Kulka is nu in balbezit. Kulka passt de bal in één keer door. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - *~Winner Team Dominate~* 0:3

34e minuut.
Połubiński kopt de bal weg. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiridon speelt de bal door. Mautone rent richting de bal. Mautone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Soja geeft een lange en hoge pass. Jawhar probeert naar een medespeler te passen. Spiridon speelt de bal door. Mautone is nu in balbezit. Mautone haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon passt de bal met de wreef. Jawhar probeert naar een medespeler te passen. Kulka is nu in balbezit. Kulka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Jawhar passt de bal zonder na te denken. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone is nu in balbezit. Mautone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 78%, *~Winner Team Dominate~* 22%.
Unia Rędziny - *~Winner Team Dominate~* 0:3

51e minuut.
Kalajdžić probeert naar een medespeler te passen. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii geeft een hoge lob. Daar is Soja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulka rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Orsenigo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anghelinii met een snelle inworp. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Negură met een harde bal richting middenveld. Kulka kopt de bal weg. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Hashtag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mautone is nu in balbezit. Hashtag legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mautone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kulka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Negură bokst de bal weg. Kulka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - *~Winner Team Dominate~* 0:4

58e minuut.
Albulescu speelt de bal door. Daar is Mautone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hashtag tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mautone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spiridon wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pasco probeert naar een medespeler te passen. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii passt de bal in één keer door. Daar is Mautone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mautone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Spiridon passt de bal in één keer door. Anghelinii speelt de bal door. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone haalt uit met een fantastische trap. Negură probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - *~Winner Team Dominate~* 0:5

67e minuut.
Połubiński is nu in balbezit. Połubiński passt de bal met de wreef. Daar is Hashtag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mautone is nu in balbezit. Mautone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hashtag met een sublieme pass. Lonati rent richting de bal. Lonati passt de bal met de wreef. Połubiński rent richting de bal. Połubiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Albulescu is nu in balbezit. Albulescu passt de bal zonder na te denken. Jawhar probeert naar een medespeler te passen. Kulka is nu in balbezit. Kulka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Negură maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - *~Winner Team Dominate~* 0:6

86e minuut.
Calzetta passt de bal met de wreef. Jawhar rent richting de bal. Jawhar passt de bal in één keer door. Kulka rent richting de bal. Kulka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 63%, *~Winner Team Dominate~* 37%.
Unia Rędziny - *~Winner Team Dominate~* 0:6