Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Algarve FC Pysiek Antoniew
NMAP Tactiek barline
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 35.2
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


1e minuut.
Ždrnja probeert naar een medespeler te passen. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas speelt de bal door. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cesaratti kopt de bal weg. Ždrnja is nu in balbezit. Ždrnja passt de bal zonder na te denken. Gajda is nu in balbezit. Gajda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Franco rent richting de bal. Ždrnja verovert de bal door een tackle van achteren. Ždrnja passt de bal met de wreef. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas passt de bal met de wreef. Gajda is nu in balbezit. Gajda schiet op doel. Livanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - FC Pysiek Antoniew 1:0

27e minuut.
Ždrnja onderschept slim de pass. Ždrnja probeert naar een medespeler te passen. Gajda rent richting de bal. Gajda draait met de bal, schiet en ... Livanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 29%, FC Pysiek Antoniew 71%.
F.C. Algarve - FC Pysiek Antoniew 1:0

46e minuut.
Ždrnja rent richting de bal. Ždrnja met een sublieme pass. Cesaratti is nu in balbezit. Gajda is nu in balbezit. Gajda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Savuţă trapt de bal weg van het doel. Chaviano kopt de bal weg. Cesaratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Savuţă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chaviano met de inworp. Cesaratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti geeft een hoge lob. Paal! Livanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - FC Pysiek Antoniew 2:0

52e minuut.
Gajda geeft een hoge lob. Cesaratti rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Montiel ... Strafschop! Cesaratti raakt geblesseerd tijdens het duel. Gajda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Livanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Chaviano probeert naar een medespeler te passen. Ždrnja is nu in balbezit. Ždrnja passt de bal zonder na te denken. Gajda is nu in balbezit. Gajda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bugarín geeft een lange en hoge pass. Gajda heeft problemen om de bal te vangen. Ždrnja rent richting de bal. Ždrnja schiet op doel. Livanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pejas met de inworp. Ždrnja met een sublieme pass. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti draait met de bal, schiet en ... Livanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gajda rent richting de bal. Gajda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - FC Pysiek Antoniew 3:0

75e minuut.
Inworp. Grzymkowski komt het veld opgelopen. Crăcan komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Crăcan geeft de bal voor. Bugarín kopt de bal weg. Daar is Dottarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ždrnja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ždrnja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dottarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ždrnja verovert de bal door een tackle van achteren. Ždrnja passt de bal in één keer door. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti haalt uit met een fantastische trap. Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Livanos trapt de bal weg. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Grzymkowski kopt de bal weg. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas geeft de bal voor. Gajda is nu in balbezit. Gajda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti passt de bal met de wreef. Chaviano probeert naar een medespeler te passen. Ždrnja rent richting de bal. Ždrnja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cesaratti heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trento komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Chaviano de bal onder controle te krijgen. Chaviano speelt de bal door. Ždrnja rent richting de bal. Ždrnja geeft een lange en hoge pass. Gajda maakt een snoekduik en kopt de bal. Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 22%, FC Pysiek Antoniew 78%.
F.C. Algarve - FC Pysiek Antoniew 3:0