Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pysiek Antoniew F.C. Algarve
barline Tactiek NMAP
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.3 gemiddelde waardering 50.6
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Gajda passt de bal met de wreef. Tudor is nu in balbezit. Tudor passt de bal met de wreef. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Chaviano met een snelle inworp. del Castillo rent richting de bal. del Castillo geeft een lange en hoge pass. Gajda maakt een snoekduik en kopt de bal. Livanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuhn met de inworp. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas geeft de bal voor. Savuţă kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cesaratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 0:2

6e minuut.
Bugarín geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pejas met een snelle inworp. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Agăt rent richting de bal. Ždrnja onderschept slim de pass. Ždrnja geeft een lange en hoge pass. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gajda rent richting de bal. Gajda draait met de bal, schiet en ... Livanos bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bugarín heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Balzaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda onderschept slim de pass. Gajda passt de bal zonder na te denken. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ždrnja rent richting de bal. Ždrnja passt de bal met de wreef. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti haalt uit met een fantastische trap. Livanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 0:3

35e minuut.
Ždrnja passt de bal in één keer door. Savuţă rent richting de bal. Savuţă geeft de bal voor. Cesaratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gajda is nu in balbezit. Gajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 0:4

37e minuut.
Daar is Cesaratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ždrnja is nu in balbezit. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti schiet op doel. Livanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 0:5

38e minuut.
Gajda passt de bal met de wreef. Baeta rent richting de bal. Baeta geeft een hoge lob. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kuhn rent richting de bal. Kuhn met een sublieme pass. Chaviano geeft de bal voor. Gajda rent richting de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Savuţă is nu in balbezit. Savuţă geeft een hoge lob. Daar is Cesaratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesaratti draait met de bal, schiet en ... Livanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 0:6

45e minuut.
Livanos met een harde bal richting middenveld. Agăt kopt de bal weg. Klungelig pakt Mukov de bal. Durczok rent richting de bal. Durczok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pysiek Antoniew 63%, F.C. Algarve 37%.
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 1:6

48e minuut.
Ždrnja rent richting de bal. Ždrnja passt de bal zonder na te denken. Gajda rent richting de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 1:7

52e minuut.
Ždrnja speelt de bal door. Klungelig pakt Cesaratti de bal. Savuţă is nu in balbezit. Cesaratti verovert de bal door een tackle van achteren. Cesaratti schiet op doel. Livanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ždrnja bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tudor speelt de bal door. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ždrnja speelt de bal door. Cesaratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti draait met de bal, schiet en ... Livanos bokst de bal weg. Savuţă is nu in balbezit. Savuţă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chaviano met een snelle inworp. Cesaratti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ždrnja met een sublieme pass. Cesaratti rent richting de bal. Klungelig pakt Cesaratti de bal. Cesaratti schiet op doel. Livanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 1:8

65e minuut.
Agăt rent richting de bal. Ždrnja onderschept slim de pass. Ždrnja speelt de bal door. Gajda rent richting de bal. Gajda schiet op doel. Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
del Castillo met een sublieme pass. Chaviano is nu in balbezit. Chaviano geeft een hoge lob. Gajda rent richting de bal. Gajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Baeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuhn rent richting de bal. Kuhn passt de bal zonder na te denken. Gajda is nu in balbezit. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Górnicz rent richting de bal. Ždrnja onderschept slim de pass. Ždrnja geeft de bal voor. Gajda maakt een snoekduik en kopt de bal. Livanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 1:9

73e minuut.
Pejas passt de bal in één keer door. Kuhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhn geeft de bal voor. Gajda is nu in balbezit. Gajda passt de bal in één keer door. Livanos bokst de bal weg. Gajda rent richting de bal. Livanos speelt de bal door. del Castillo kopt de bal weg. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crăcan komt het veld opgelopen. Grzymkowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Górnicz met een snelle inworp. Klaudzinski met een sublieme pass. Franco is nu in balbezit. Franco geeft een hoge lob. Bosak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Durczok is nu in balbezit. Durczok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 2:9

81e minuut.
Pejas geeft een hoge lob. Chaviano kopt de bal weg. Klungelig pakt Cesaratti de bal. Cesaratti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 2:10

82e minuut.
Trento komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Balzaque kopt de bal weg. Ždrnja met een sublieme pass. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Livanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 2:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pysiek Antoniew 61%, F.C. Algarve 39%.
FC Pysiek Antoniew - F.C. Algarve 2:11