Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BROWARY Czwartkowcy
463 Tactiek 541
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
6 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 37.9
solid Schieten weak
good Passen adequate
good Verdedigen good


18e minuut.
Garavito onderschept slim de pass. Garavito passt de bal in één keer door. Balakov rent richting de bal. Balakov speelt de bal door. Matusiewicz onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eftimie heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wideradzki passt de bal zonder na te denken. Gusmão is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chwalony. Chwalony krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Wędrowski kopt de bal weg. Gusmão rent richting de bal. Gusmão passt de bal met de wreef. Bzdyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdyra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 37%, Czwartkowcy 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BROWARY - Czwartkowcy 0:0

76e minuut.
Stodolny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mányoki komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Wędrowski rent richting de bal. Wędrowski probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bảo geeft een lange en hoge pass. Bzdyra krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mányoki geeft een hoge lob. Kotlarski heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie geeft de bal voor. Bzdyra krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bzdyra is nu in balbezit. Mányoki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bzdyra raakt geblesseerd tijdens het duel. Bzdyra met een snel genomen vrije trap. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan onderschept slim de pass. Rejtan schiet op doel. Orsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 34%, Czwartkowcy 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BROWARY - Czwartkowcy 0:0