Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czwartkowcy FC BROWARY
541 Tactiek 463
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


20e minuut.
Hoàng Bảo rent richting de bal. Hoàng Bảo met een sublieme pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado geeft een hoge lob. Bzdyra krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bzdyra probeert naar een medespeler te passen. Karakula is nu in balbezit. Karakula geeft een lange en hoge pass. Alvarado maakt een snoekduik en kopt de bal. Orsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - FC BROWARY 0:1

32e minuut.
Wędrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bzdyra de bal. Stodolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdyra verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdyra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 49%, FC BROWARY 51%.
Czwartkowcy - FC BROWARY 0:1

49e minuut.
Wędrowski speelt de bal door. Rogulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Marcial zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Marcial moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Marcial schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Rogulja raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rogulja met een snel genomen vrije trap. Alvarado krijgt zijn hoofd ertegen. Orsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bzdyra bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laličić neemt de hoekschop. Alvarado krijgt zijn hoofd ertegen. Orsa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Bzdyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - FC BROWARY 0:2

55e minuut.
Alvarado met een sublieme pass. Rogulja speelt de bal door. Daar is Bzdyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakula rent richting de bal. Karakula haalt uit met een fantastische trap. Orsa bokst de bal weg.

56e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Alvarado geeft een hoge lob. Bzdyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdyra schiet op doel. Orsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - FC BROWARY 0:3

63e minuut.
Petržilek is nu in balbezit. Laličić onderschept slim de pass. Laličić geeft de bal voor. Bzdyra rent richting de bal. Bzdyra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Wędrowski met een snelle inworp. Rogulja speelt de bal door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Stodolny geeft de bal voor. Bzdyra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wideradzki met een sublieme pass. Bzdyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdyra haalt uit met een fantastische trap. Orsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado geeft een lange en hoge pass. Bzdyra is nu in balbezit. Bzdyra schiet op doel. Orsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - FC BROWARY 0:4

89e minuut.
Wideradzki speelt de bal door. Stodolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodolny probeert naar een medespeler te passen. Bzdyra rent richting de bal. Bzdyra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 69%, FC BROWARY 31%.
Czwartkowcy - FC BROWARY 0:4