Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Rędziny Nowe Miasto Wałbrzych
moja Tactiek 721
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
42.9 gemiddelde waardering 39.7
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


15e minuut.
Verhasselt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesken verovert de bal door een tackle van achteren. Prezado is nu in balbezit. Prezado schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - Nowe Miasto Wałbrzych 0:1

17e minuut.
Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Prezado probeert naar een medespeler te passen. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bouvier met een snelle inworp. Lonati is nu in balbezit. Lonati probeert naar een medespeler te passen. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. Liniowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unia Rędziny - Nowe Miasto Wałbrzych 1:1

27e minuut.
Prezado met een sublieme pass. Klungelig pakt Sommerlund de bal. Sommerlund speelt de bal door. Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - Nowe Miasto Wałbrzych 1:2

33e minuut.
Milovanović probeert naar een medespeler te passen. Kroczek rent richting de bal. Prezado met een sublieme pass. Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Verhasselt kopt de bal weg. Prezado rent richting de bal. Prezado passt de bal met de wreef. Kroczek rent richting de bal. Kroczek draait met de bal, schiet en ... Negură kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 58%, Nowe Miasto Wałbrzych 42%.
Unia Rędziny - Nowe Miasto Wałbrzych 1:2

46e minuut.
Lonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonati passt de bal met de wreef. Teletubiański is nu in balbezit. Sava onderschept slim de pass. Sava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dayıoğlu is nu in balbezit. Latos onderschept slim de pass. Latos passt de bal zonder na te denken. Lonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonati geeft een lange en hoge pass. Liniowiecki bokst de bal weg. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lonati geeft een hoge lob. Prezado heeft problemen om de bal te vangen. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ... Carvajal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 48%, Nowe Miasto Wałbrzych 52%.
Unia Rędziny - Nowe Miasto Wałbrzych 1:2