Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BROWARY FC Pysiek Antoniew
463 Tactiek barline
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 33.7
excellent Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Dottarelli rent richting de bal. Dottarelli geeft een lange en hoge pass. Wideradzki probeert de bal met de borst te controleren. Durczok rent richting de bal. Durczok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Karakula rent richting de bal. Franco onderschept slim de pass. Franco passt de bal met de wreef. Agăt is nu in balbezit. Agăt passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Wideradzki probeert naar een medespeler te passen. Rogulja bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dottarelli. Dottarelli krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Bzdyra rent richting de bal. Bzdyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - FC Pysiek Antoniew 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Bzdyra de bal. Karakula met een sublieme pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Livanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - FC Pysiek Antoniew 2:0

18e minuut.
Wędrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowski geeft een lange en hoge pass. Savuţă is nu in balbezit. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Karakula is nu in balbezit. Karakula geeft de bal voor. Balzaque probeert de bal aan de voet te houden. Bzdyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdyra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Livanos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wędrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dottarelli speelt de bal door. Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczok draait met de bal, schiet en ... Colina bokst de bal weg.

34e minuut.
Karakula onderschept slim de pass. Karakula geeft een hoge lob. Bzdyra rent richting de bal. Bzdyra schiet op doel. Livanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - FC Pysiek Antoniew 3:0

39e minuut.
Daar is Klaudzinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogulja probeert naar een medespeler te passen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Savuţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Wędrowski onderschept slim de pass. Wędrowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bzdyra de bal. Bzdyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - FC Pysiek Antoniew 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 43%, FC Pysiek Antoniew 57%.
FC BROWARY - FC Pysiek Antoniew 4:0

50e minuut.
Eftimie rent richting de bal. Eftimie geeft de bal voor. Bzdyra is nu in balbezit. Bzdyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - FC Pysiek Antoniew 5:0

55e minuut.
Wideradzki probeert naar een medespeler te passen. Balzaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Laličić verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdyra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Hoàng Bảo geeft de bal voor. Bzdyra kopt de bal weg. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - FC Pysiek Antoniew 6:0

85e minuut.
Karakula probeert naar een medespeler te passen. Wędrowski rent richting de bal. Wędrowski geeft de bal voor. Bzdyra maakt een snoekduik en kopt de bal. Livanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - FC Pysiek Antoniew 7:0

90e minuut.
Agăt kopt de bal weg. Donadei bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie maakt een afschuwelijke overtreding. Eftimie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 42%, FC Pysiek Antoniew 58%.
FC BROWARY - FC Pysiek Antoniew 7:0