Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czwartkowcy F.C. Algarve
541 Tactiek NMAP
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 46.7
poor Schieten solid
adequate Passen solid
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Bosak met een sublieme pass. Ždrnja controleert de bal met de borst. Ždrnja passt de bal zonder na te denken. Gajda is nu in balbezit. Gajda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
del Castillo onderschept slim de pass. del Castillo met een sublieme pass. Marcial is nu in balbezit. Cesaratti verovert de bal door een tackle van achteren. Cesaratti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
del Castillo probeert naar een medespeler te passen. Ždrnja rent richting de bal. Chwalony maakt een afschuwelijke overtreding. Ždrnja roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ždrnja kan niet meer verder spelen. Buete komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Cesaratti geeft de bal voor. Petržilek rent richting de bal. Gajda onderschept slim de pass. Gajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - F.C. Algarve 0:1

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Pejas de bal onder controle te krijgen. Buete bereikt de bal nog maar net als eerste. Buete geeft de bal voor. Gajda is nu in balbezit. Gajda draait met de bal, schiet en ... Orsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Daar is Marcial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti met een sublieme pass. Gajda rent richting de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 76%, F.C. Algarve 24%.
Czwartkowcy - F.C. Algarve 0:1

50e minuut.
Bosak trapt de bal weg van het doel. Buete kopt de bal weg. Klungelig pakt Gajda de bal. Gajda draait met de bal, schiet en ... Orsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Petržilek speelt de bal door. Chaviano is nu in balbezit. Chaviano speelt de bal door. Gajda rent richting de bal. Gajda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Balakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuhn rent richting de bal. Kuhn geeft een hoge lob. Gajda is nu in balbezit. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Orsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cesaratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - F.C. Algarve 0:2

74e minuut.
Peryt geeft de bal voor. Inworp. Chaviano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buete rent richting de bal. Buete geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crăcan komt het veld opgelopen. Grzymkowski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Marcial geeft een lange en hoge pass. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski onderschept slim de pass. Grzymkowski geeft een hoge lob. Orsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cesaratti rent richting de bal. Cesaratti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - F.C. Algarve 0:3

87e minuut.
Buete bereikt de bal nog maar net als eerste. Buete met een sublieme pass. Chaviano rent richting de bal. Chaviano haalt uit met een fantastische trap. Gajda springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 75%, F.C. Algarve 25%.
Czwartkowcy - F.C. Algarve 0:3