Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Algarve Czwartkowcy
NMAP Tactiek 541
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 38.4
solid Schieten weak
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Kobiak speelt de bal door. Chaviano is nu in balbezit. Chaviano passt de bal met de wreef. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Pejas de bal. Petržilek onderschept slim de pass. Petržilek speelt de bal door. Klungelig pakt Balakov de bal. Ždrnja geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
del Castillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Chaviano de bal. Chaviano speelt de bal door. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Campomizzi passt de bal in één keer door. Cucciari rent richting de bal. Cucciari met een sublieme pass. Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski haalt uit met een fantastische trap. Bosak bokst de bal weg.

20e minuut.
Cesaratti is nu in balbezit. Marcial tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cesaratti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chaviano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gajda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Campomizzi speelt de bal door. Mukov speelt de bal door. Baeta speelt de bal door. Gajda rent richting de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
del Castillo met een sublieme pass. Chaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Campomizzi zijn tegenspeler op de grond. Campomizzi krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Chwalony rent richting de bal. Ždrnja verovert de bal door een tackle van achteren. Ždrnja passt de bal met de wreef. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaviano verovert de bal door een tackle van achteren. Chaviano passt de bal met de wreef. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ždrnja is nu in balbezit. Ždrnja geeft een lange en hoge pass. Daar is Petržilek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Orsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Garavito de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - Czwartkowcy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 33%, Czwartkowcy 67%.
F.C. Algarve - Czwartkowcy 1:0

52e minuut.
Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ždrnja speelt de bal door. Chaviano is nu in balbezit. Chaviano geeft de bal voor. Cesaratti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pejas heeft problemen om de bal te vangen. Kuhn rent richting de bal. Kuhn geeft de bal voor. Gajda rent richting de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Orsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Baeta heeft problemen om de bal te vangen. Kuhn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ždrnja de bal. Ždrnja geeft een lange en hoge pass. Cesaratti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - Czwartkowcy 2:0

75e minuut.
Doeltrap. Grzymkowski komt het veld opgelopen. Crăcan komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kobiak kopt de bal weg. Chaviano speelt de bal door. Ždrnja speelt de bal door. Chaviano kan de bal niet met de borst controleren. Ždrnja geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tudor geeft een hoge lob. Kobiak onderschept slim de pass. Pejas rent richting de bal. Pejas probeert naar een medespeler te passen. Ždrnja geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trento komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Balakov met een sublieme pass. Petržilek rent richting de bal. Grzymkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzymkowski krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Garavito geeft de bal voor. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balakov rent richting de bal. Grzymkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 37%, Czwartkowcy 63%.
F.C. Algarve - Czwartkowcy 2:0