Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunny Slope F. C. *~Winner Team Dominate~*
Nowa Tactiek Awans
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 59.4
adequate Schieten solid
adequate Passen formidable
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
de Munck met de inworp. Albulescu speelt de bal door. Spiridon met een sublieme pass. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
de Munck probeert naar een medespeler te passen. Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Gębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone onderschept slim de pass. Mautone draait met de bal, schiet en ... Belkıran bokst de bal weg.

10e minuut.
Piller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korff komt het veld opgelopen. Anghelinii met een snelle inworp. Jawhar speelt de bal door. Klungelig pakt Anghelinii de bal. Anghelinii passt de bal met de wreef. Albulescu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gugusiewicz geeft een lange en hoge pass. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bryk. Bryk krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii passt de bal in één keer door. Korff heeft problemen om de bal te vangen. Korff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Adamiak passt de bal met de wreef. Sever rent richting de bal. Met opzet legt Spiridon zijn tegenspeler op de grond. Spiridon krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Mautone haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Bryk de bal. Anghelinii speelt de bal door. Mautone rent richting de bal. Mautone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunny Slope F. C. 70%, *~Winner Team Dominate~* 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sunny Slope F. C. - *~Winner Team Dominate~* 0:0

57e minuut.
Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii speelt de bal door. Mautone is nu in balbezit. Mautone haalt uit met een fantastische trap. Belkıran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - *~Winner Team Dominate~* 0:1

64e minuut.
Albulescu met de inworp. Spiridon rent richting de bal. Spiridon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anghelinii de bal. Anghelinii geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Spiridon passt de bal in één keer door. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii passt de bal met de wreef. Mautone is nu in balbezit. Mautone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Spiridon probeert naar een medespeler te passen. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii passt de bal met de wreef. Mautone is nu in balbezit. Mautone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - *~Winner Team Dominate~* 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunny Slope F. C. 67%, *~Winner Team Dominate~* 33%.
Sunny Slope F. C. - *~Winner Team Dominate~* 0:2