Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*~Winner Team Dominate~* Sunny Slope F. C.
Awans Tactiek Nowa
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 40.8
excellent Schieten adequate
formidable Passen average
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Pasco geeft een hoge lob. Daar is Piszczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawhar geeft een lange en hoge pass. Mautone maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - Sunny Slope F. C. 1:0

9e minuut.
Katunarić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bigos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Adamiak rent richting de bal. Spiridon is nu in balbezit. Kulka is nu in balbezit. Kulka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - Sunny Slope F. C. 2:0

30e minuut.
Jawhar is nu in balbezit. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gugusiewicz zijn tegenspeler op de grond. Gugusiewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Jawhar met een snelle inworp. Kulka rent richting de bal. Kulka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *~Winner Team Dominate~* 36%, Sunny Slope F. C. 64%.
*~Winner Team Dominate~* - Sunny Slope F. C. 2:0

46e minuut.
Kulka kopt de bal weg. Mautone rent richting de bal. Bryk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bryk krijgt een gele kaart. Mautone raakt geblesseerd tijdens het duel. Spiridon met een snel genomen vrije trap. Kulka maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

52e minuut.
Filipoiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jawhar met een snelle inworp. Kulka is nu in balbezit. Kulka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Spiridon passt de bal zonder na te denken. Daar is Jawhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adamiak krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Jawhar met een snelle inworp. Kulka is nu in balbezit. Kulka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*~Winner Team Dominate~* - Sunny Slope F. C. 3:0

61e minuut.
Ciocoiu geeft een hoge lob. Inworp. Anghelinii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mautone is nu in balbezit. Mautone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Albulescu is nu in balbezit. Albulescu passt de bal in één keer door. Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Mautone is nu in balbezit. Mautone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon passt de bal met de wreef. Jawhar probeert naar een medespeler te passen. Kulka heeft problemen om de bal te vangen. Kulka haalt uit met een fantastische trap. Belkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Filipoiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anghelinii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mautone passt de bal met de wreef. Piszczek is nu in balbezit. Kulka verovert de bal door een tackle van achteren. Kulka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *~Winner Team Dominate~* 24%, Sunny Slope F. C. 76%.
*~Winner Team Dominate~* - Sunny Slope F. C. 3:0